Dias Latinos X FLUOR: Julia Sabaté + MAURINO

Dias Latinos presenteert samen met FLUOR exclusieve concerten met optredens van jouw favoriete latin artiesten.

MAURINO
Heb je wel eens moshpit zien ontstaan bij een Latinconcert? Als MAURINO op het podium staat is alles mogelijk. De Chileense Am…

Dias Latinos presenteert samen met FLUOR exclusieve concerten met optredens van jouw favoriete latin artiesten.

MAURINO
Heb je wel eens moshpit zien ontstaan bij een Latinconcert? Als MAURINO op het podium staat is alles mogelijk. De Chileense Amsterdammer speelt met de energie van zijn publiek als geen ander. Geen concert zonder een stagedive. En zijn Spaanstalige maatschappijkritische lyrics zijn altijd raak. Hij te popelen zijn gelijknamige nieuwe project te presenteren: een unieke Latin sound. Rauwer dan het populaire urban genre dat tegenwoordig dagelijks op de radio gedraaid wordt, wél even dansbaar. Future Latin, noemt hij het. Reggae drums, jazzy piano, dikke baslijn. De nieuwe richting van MAURINO gaat geen enkel genre uit de weg. Zelfs een sample van de hartslag van zijn pasgeboren dochter is verwerkt in de muziek. MAURINO’s diephese stem en kritische Spaanse teksten zijn niet verloren gegaan in de zoektocht naar een origineel geluid. “Een geluid van nu, met het gevoel van toen.”

Julia Sabaté
Julia Sabaté nodigt je uit voor een betoverende reis door de diepten van passie, emotie en rauwe gevoelens. Afkomstig uit een bescheiden stadje in Nederland en diep geworteld in haar Spaanse afkomst, gaat ze onbevreesd het muzikale avontuur aan om opnieuw verbinding te maken met haar voorouderlijke roots. Gedreven door haar connectie met emoties, dierbare herinneringen en persoonlijke verhalen, weeft Julia een meeslepende mix van pop met elektronische en hiphop-invloeden.

Wanneer

Prijzen

  • Voorverkoop € 14,25

Locatie