Noot aan de Vrouw | Componist & Co

Contact

Sint Aegtenkapel
Sint Aegtenkapel
't Zand 37
3811GB Amersfoort
Plan je route

vanaf jouw locatie

Monique en Catharina vertegenwoordigen twee generaties vrouwelijke componisten: Monique heeft al grote werken op haar naam staan – ze gooide in 2022 hoge ogen met haar opera ‘Anne & Zef’ en dit najaar gaat haar ‘Piratenkoningin’ in première met o.a. Francis van Broekhoven – en Catharina studeert nog aan het conservatorium van Amsterdam, maar schreef wel al de opera ‘Ragnarok’ voor het Opera Forward festival.

Componist des Vaderlands Anne-Maartje Lemereis is ook nogal dol op opera – haar ‘Odiezee’ speelt dit najaar weer bij Holland Opera – dus er zal zeker over vocale muziek gesproken worden! Die muziek zal ook klinken, want we nodigen een zangeres en pianist uit om de muziek van deze drie componisten te laten horen. We gaan graag met elkaar en het publiek in gesprek over het componistschap en alles wat daarbij komt kijken!

Wanneer

Prijzen

  • € 20,00 Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Onbewaakte garderobe en een drankje tijdens de pauze of na de voorstelling (indien er geen pauze is) zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Locatie