Sleeping Beauty | Het Nationale Ballet van Moldavië

Contact

Flint
Coninckstraat 60
3811 WK Amersfoort
Plan je route

vanaf jouw locatie

De boosaardige fee Carabosse vervloekt prinses Aurora tot 100 jaar slaap, door een enkele vingerprik op haar 16e verjaardag. Gedoemd door het lot, kan alleen de zoete kus van een prins de betovering verbreken en de schone slaapster wakker maken.
Het betoverende en duistere sprookje wordt tot leven gebracht in deze voortreffelijke productie van Konstantin Sergeyev (van het legendarische Kirov/Mariinsky Ballet).

Een meesterwerk van het klassieke ballet met zeer fraaie en indrukwekkende dansen uit het 19e-eeuwse repertoire.

Visueel verbluffend met de weelderige set van Vyacheslav Ocunev en uitgebreide kostuums van Irina Press, bevat deze prachtig klassieke productie Tsjaikovski’s wereldberoemde partituur live gespeeld door het Nationale Ballet van Moldavie orkest uit Chisinau.

Magische familievoorstelling met 100 medewerkers, solisten, corps de ballet en orkest van het Nationale Ballet van Moldavië, Chisinau.

Wanneer

Prijzen

  • van € 44,00 tot € 54,00 Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Garderobe en een drankje tijdens de pauze of na de voorstelling (indien er geen pauze is) zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Locatie