The Elvis Concert 2024

Contact

Flint
Coninckstraat 60
3811 WK Amersfoort
Plan je route

vanaf jouw locatie

Bestel kaarten

Een succesformule dat al 15 jaar op tournee gaat door Europa. Ieder jaar weet The Elvis Concert te verrassen met een nieuwe setlist en bezetting met o.a. enkele bandleden die met Elvis Presley persoonlijk hebben samengewerkt. De 2024 editie van The Elvis Concert brengt de muziek van Elvis Presley live in concert als nooit te voren. Het allerbeste Elvis concert van internationale allure met een fantastisch band en zanger die door Elvis’ erfgenamen wordt gezien als de allerbeste!

De internationale sterren cast bestaat uit o.a. Dwight Icenhower (USA), Carl Bradychok (USA), Damien Daigneau (France), The Candles (Spain), e.a.

Wanneer

  • Donderdag 2 mei 2024 20.15 - 22.30 uur

Prijzen

  • van € 29,50 tot € 42,50 Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Deze voorstelling wordt door een externe partij georganiseerd en valt buiten de reguliere theaterprogammering. Deze voorstelling valt daarom niet onder de regeling met Podiumpas. Garderobe en een drankje tijdens de pauze of na de voorstelling (indien er geen pauze is) zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Locatie