Dikkie Dik & Ik (2+) Vanaf2 Festivals (Prentenboekjesfestival)

Contact

Flint
Coninckstraat 60
3811 WK Amersfoort
Plan je route

vanaf jouw locatie

Bestel kaarten

In de tuin, op je balkon, gewoon voor je neus op straat: dieren zijn eigenlijk overal om ons heen! Op zoek naar kleine kruipers op de grond, zingende vogels in de lucht en spinnende katten op straat: ga mee op avontuur en ontdek alle dieren in de tuin! 

Beleving staat centraal: twee voorstellingen aangevuld met vrij-spel-momenten in de foyer vormen samen een gehele theaterervaring voor peuters, kleuters en hun ouders. Zo kijken bezoekers vanuit een heus vogelnest naar ‘Coco kan het!’ (2+), gebaseerd op het geliefde boek van Loes Riphagen. 

De voorstelling ‘Dikkie Dik & Ik’ speelt zich af ín het boek! In de voorstelling beweegt Dikkie Dik zich middels interactieve projecties en videobeelden door de ruimte. Twee acteurs brengen met fysiek spel, veel slapstick en humor samen de wereld van Dikkie Dik tot leven. 

Wanneer

  • Woensdag 1 mei 2024 10.30 - 11.30 uur

Prijzen

  • van € 12,00 tot € 18,50 Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Onbewaakte garderobe en gebruik van de water- en limonadebar zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Locatie