Kasper van der Laan - De Weg Naar SuccesGeluk

Contact

Flint
Coninckstraat 60
3811 WK Amersfoort
Plan je route

vanaf jouw locatie

Kasper van der Laan neemt een korte pauze van zijn cabaretvoorstellingen en pakt tijdelijk zijn ware passie op: coaching. Hij heeft de gouden formule voor een succesvol en gelukkig leven ontdekt en staat – exclusief in januari – in het theater voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen.

Inspirerend. Motiverend. En mét PowerPoint. Laat Kasper je gids zijn op de weg van zelfhulp en persoonlijke groei. Stop met goede voornemens en leer wat echt werkt. Dit is meer dan een theateravond, dit is een kans om je leven te veranderen. Dus kies voor jezelf en kies voor goeroe Kasper van der Laan. Maak jij van 2025 jouw beste jaar ooit?

“Succes is de sleutel tot Geluk als Geluk de sleutel is tot Succes.” – Kasper van der Laan

Kasper maakte eerder de cabaretvoorstellingen 1 Kilo (***** AD & NRC) en Warm (**** NRC, Volkskrant & Trouw) en is lid van Comedytrain.

Wanneer

Prijzen

  • van € 21,50 tot € 30,00 Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Garderobe en een drankje tijdens de pauze of na de voorstelling (indien er geen pauze is) zijn inbegrepen in de toegangsprijs. Maximaal 4 kaarten per bestelling.

Locatie