Heb je geen zin om te koken? Wij hebben vijf verrukkelijke plekken waar je eten kan afhalen op een rijtje gezet. Van lekkere Napolitaanse pizza's en Butter Chicken tot runderstoof in Italiaans gekruide rode wijn-tomatensaus. Eet smakelijk!

Citroen & Peper

Bij Citroen & Peper ben je aan het juiste adres voor heerlijke huisgemaakte en versbereide gerechten. Dit eethuis wordt gerund door Myrthe en Sebastiaan, die elke dag vol trots de lekkerste gerechten maken. Wat dacht je van zoete aardappelstamp, Marokkaanse kipstoof, lasagna met spinazie of runderstoof in Italiaans gekruide rode wijn-tomatensaus? Liever wat anders? Om de anderhalve week is er een nieuw menu om uit te kiezen!

The Streetfood Bar

Bij The Streetfood Bar waan je jezelf voor even in Thailand. Hier geniet je van de lekkerste streetfood. Wat te denken van Tom Kha Kai, heerlijke fried rice gerechten of de Pad Thai, die bekend staat als lekkerste van Amersfoort. Naast de afhaalmogelijkheid is eten bij The Streetfood Bar ook een aanrader: door de fijne en vriendelijke sfeer ben je gelijk op je gemak.

La Base

Dit zijn pizza’s die je bijblijven! Bij La Base eet je de authentieke Napolitaanse pizza. Het restaurant heeft zelfs een keurmerk gekregen waarmee de kwaliteit van de pizza wordt gewaarborgd. In het gezellige restaurant is er volop zitgelegenheid, maar je kunt ook de lekkerste pizza's meenemen voor thuis op de bank of met kaarslicht aan de eettafel.

SLA

SLA is een biologische saladebar, maar groenvoer is niet het enige wat er op het menu staat! Ze hebben hier ook overheerlijke bowls en geroosterde, gepelde en gestoomde groenten. Er worden hier alleen duurzame, onbespoten en onbewerkte ingrediënten ingekocht. Daarmee maken ze bij SLA onder andere een heerlijke harira soep, een ‘killer kapsalon’ of een green protein wrap.
 

ShIv RotI Winkel

Shiv Roti Winkel staat bekend om haar heerlijke Indiaase en Surinaamse afhaalgerechten. Op het menu staat bijvoorbeeld Roti met kip, Chicken Tikka Massala, Butter chicken. Dat wordt absoluut een succes!

Altijd op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Tijd voor Amersfoort deelt de laatste updates over nieuwe winkels, festivals, exposities, winacties en foodhotspots.
Meer dan 16.000 Amersfoort-fans gingen je voor.