Droom jij al van jongs af aan om de show te stelen in een adembenemende trouwjurk, maar weet je niet waar je moet beginnen voor deze prachtige dag? Een bruiloft kan natuurlijk veel stress met zich meebrengen en dat wil je natuurlijk het liefst vermijden. Wij zijn daarom voor jou op zoek gegaan naar leuke bruidsshops en trouwaccessoires in Amersfoort, zodat het vinden van dé jurk misschien net wat makkelijker gaat. Ga je mee?

BRIDEZILLA

Het laatste wat je wil is stress bij het vinden van dé dress. Je wil natuurlijk niet veranderen in een bridezilla! Gelukkig heeft Amersfoort alles in huis om jou om te toveren tot de mooiste bruid ever en dat zonder goede fee!

TRADITIONEEL

Aan de Arnhemseweg vind je Valkengoed Weddingfashion. De etalage staat vol met fantastische droomjurken. Wanneer je binnenkomt is het zelfs nog mooier. Je waant je in een prinsessendroomwereld met een oneindige keuze aan prachtige jurken.

Tegenover Valkengoed vind je D’Amore bruidsmode. Een superschattige bruidsboetiek waarbij de mooie glitterjurken je direct naar binnen lokken. Je wordt blij verrast als je ziet hoeveel oogverblindende jurken er hangen. De boetiek is sfeervol en overzichtelijk ingericht met prachtige grote ramen waardoor het daglicht goed naar binnen schijnt en er is een heerlijke zithoek voor je medeshoppers.

GALA CHIQUE

Wil je liever iets anders dan de klassieke trouwjurk? Dan kun je terecht bij de Galazaak aan de Westsingel. Deze winkel heeft een enorm groot assortiment aan galajurken, maar ook trouwjurken. Voor iedereen is hier de perfcecte jurk te vinden. Ook ideaal voor diegene die net wat meer wil afstappen van een traditionele bruiloft.

SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND

Je trouwt natuurlijk niet alleen in een fantastische jurk. Daar hoort ook wat bling-bling bij. Hou jij van simpel of juist lekker extravagant? Bij Skitzo scoor je prachtige sieraden en accessoires.

Op de hoek van Vijver en Havik aan de gracht vind je Kircherschmuk. Een edelsmid die alles voor jou kan maken, maar ook betoverende sieraden in de etalages klaar heeft liggen.

In de Langestraat vind je HIP. Een fantastisch mooie winkel met zoveel keus, daar word je toch blij van? Trendy, classy of traditioneel ze hebben het hier allemaal.  Een heerlijk accessoireparadijs dat je echt niet wil missen.

ALL THE SINGLE LADIES

Nog geen prinses of prins op het witte paard gevonden, maar wil jij wel eens trouwjurken passen? Dan heeft Amersfoort iets leuks voor je. Buiten het centrum vind je trouwjurken passen voor de lol.

Maak er een gezellige dag van met vriendinnen. Je kan zoveel mogelijk jurken en modellen passen op deze dag. Spoileralert! Kiezen is lastig, want er zijn wel 550 prachtige jurken in het assortiment. Daar ben je dus wel even zoet mee! Als kers op de taart krijg je heerlijke champagne én een onvergetelijke fotoshoot om deze herinnering vast te leggen.

YOU GO GIRL

Je weet nu dat wat je plan ook is - het huwelijksbootje in of lekker genieten van je single status - Amersfoort heeft het voor jou!

 

Geschreven door: Linda de Jonge

Mis niks in Amersfoort

Wekelijks de leukste to do's van Amersfoort in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!
Al meer dan 14.000 Amersfoort-fans gingen je voor.