Korte, koude en regenachtige dagen. Je bent moe, somber en futloos. Sip, sip, sip... Heb ik een winterdip? Not for long! Met deze tips tegen de dips ben je binnen no time weer het zonnetje in huis!

 

Een momentje voor jezelf bij House of Zen - Pamper jezelf

Zweet die bibberblues eruit: ga naar House of Zen! Deze luxe City Spa en high-end Beauty Salon zit in hartje centrum en is ideaal voor een (spontaan) momentje met jezelf, samen of als groep. Je kunt hier kiezen uit verschillende wellness- en beautyarrangementen, waaronder een unieke privésauna & -spa, massages, ELT-lichtbehandeling en een Japans Ofuru bad.

Walikerstraat 14

 

De MIND Blue Monday Run - Doei, dIppIe!

Blue Monday, de meest depressieve dag van het jaar... Maar niet voor jou. In plaats van jezelf kwellen doe jij mee aan de MIND Blue Monday Run! Op 15 januari word je aangemoedigd om te (hard-)lopen tegen depressie en vóór mentale gezondheid. Naast de fysieke inspanning haal je ook donaties op voor het goede doel. Voelt allebei goed!

DOE MEE

 

Gezond eten bij SEM - Eet goed, voel goed


Vaarwel winterdip, hallo gezonde dosis energie! Bij SEM – Sla En Meer vind je een smakelijk scala aan gezonde lekkernijen. Of je nu kiest voor een voedzame salade, superfoodmaaltijd of een detox-smoothie: de antioxidanten en vitamines zullen door je lijf razen. Naast een lekkere maal heb je gelijk genoeg kracht om die dip te verslaan!

Kortegracht 6