Avontuurlijke zielen en puzzelmeesters hebben het voor het kiezen in Amersfoort met maar liefst drie gave escaperooms. Over de kamers gaan we natuurlijk niks verklappen: we gunnen jouw de zoete smaak van een – op eigen kracht behaalde - overwinning. Tenminste, als je de wegtikkende secondes op de klok weet voor te blijven. Channel jouw inner Sherlock Holmes, laat je brein kraken en puzzel jouw weg naar vrijheid!

Rock City Escape

Verhaallijn en locatie versmelten hier volledig met elkaar. Rock City Escape bevindt zich in namelijk in het adembenemende, maar onheilspellende Onze Lieve Vrouwe ter Eemklooster. Neem de legende van Bloody Mary onder de loep in de catacomben of bestel de ‘Soup du Jour’ en zoek uit waarom alle nonnen verdwijnen. 

 Daam Fockemalaan 22

SOUND LIKE MY CUP OP TEA

 

Live Escape Amersfoort

Door de keuze uit vier thema’s blijf je hier maar terugkomen. Wat te denken van ‘Cabin 666’ waar bergbeklimmers terugkeren met hele vreemde verhalen… Heb jij een sterke maag? Sluit jezelf dan op in het mortuarium! Ben je competitief? Vanaf vijf personen kun je tegen je vrienden spelen in ‘The Museum Heist’! 

Groningerstraat 176 (3e verdieping)

COUNT ME IN

 

Escaperoom Amersfoort

De eigenaar van deze zaak is een echte escape artist. Hij reist namelijk de hele wereld af om escaperooms uit proberen. In zijn vier kamers kun je dus rekenen op verrassende raadsels en intrigerende mysteries. Ben jij fan van goede jumpscares? Dan raden we ‘The Crazy Mister Hunter’ aan. Meer zullen we niet verklappen… 

 Siliciumweg 21

IK DURF DIT AAN!