Het EK Voetbal kijken in Amersfoort is een ervaring die je niet wilt missen. Of je nu een die-hard voetbalfan bent of gewoon van de sfeer houdt, Amersfoort biedt tal van geweldige plekken om de wedstrijden te volgen. Van gezellige cafés tot grote schermen in de bioscoop. Bereid je voor op een onvergetelijke zomer vol spanning, plezier en natuurlijk, voetbal! Het EK van 2024 loopt van 14 juni t/m 14 juli.

DE HOF - Groot scherm, grootse beleving!

De Hof kleurt oranje op 10 juli om 21:00. Kom het EK kijken op groot scherm en juich mee! 

ROCK CITY - Juichen in de Brouwerij

Kijk 10 juli de halve finale bij Rock City op groot scherm onder het genot van een Amersfoorts biertje! Juich je mee in de brouwerij?

LONG JOHN'S - Midden in het centrum

Bij Long John’s zenden ze alle wedstrijden uit. Zowel in de pub op meerdere schermen als buiten op het terras op een groot scherm bij mooi weer. Kom gezellig langs en geniet van de spannende wedstrijden in een vrolijke sfeer! Van 21 t/m 23 juni is er zelfs een expositie van voetbalshirts!

PATHÉ EN VUE - Een cinematische ervaring

Pathé en de Vue tonen belangrijke sportevenementen live in HD op het grote scherm, speciaal voor alle sportievelingen die geen detail willen missen.. Beleef de spannendste wedstrijden van Oranje alsof je er zelf bij bent! Haal je tickets op de website van Pathé of op de website van de Vue.

J&D EN KOETJE - Altijd gezellig

Net als tijdens het WK voetbal in 2022 kun je ook deze keer het EK voetbal live kijken bij J&D en bij Café Koetje. Bij Café Koetje worden de EK wedstrijden op een groot scherm geprojecteerd en bij elk doelpunt voor Oranje trakteert Koetje op een gratis shotje!

 

CURTIS CAFÉ - Sport, sport, sport

Ook bij Curtis kun je weer als vanouds terecht voor alle wedstrijden van het EK. Maak jezelf comfortabel en kijk de wedstrijden onder het genot van een hapje en een drankje. Kom op tijd, want het is al snel vol!

CAFÉ ONDER DE LINDE - Voetbal bij het oudste café van Amersfoort.

Bij het oudste café van Amersfoort kun je natuurlijk ook terecht voor alle potten van het Nederlands elftal!

PIZZA BOMBARI - Hup, Oranje, Hup

Pizza en voetbal, misschien wel de beste combinatie die er is. En daar denken ze bij Pizza Bombari niet anders over. De wedstrijden zijn te zien op een groot scherm en op 16 juni, vaderdag, kun je zelfs een heerlijke vaderdag-lunch reserveren voor tijdens de wedstrijd.

BIJ HEIN - Het bier staat al koud

Bij Bij Hein zit de sfeer er al goed in! Alle wedstrijden worden uiteraard live uitgezonden en het bier staat al koud. Zien we jou ook bij Bij Hein?

DE PROFESSOR - Bitterballen, cocktails & voetbal!

Bier en voetbal? Nee... Cocktails en voetbal! Bij De Professor geniet je van de heerlijkste cocktails en het beste voetbal tijdens dit EK. Kom gezellig langs en support ons Oranje.

JE LOKALE VOETBALVERENIGING - Bij jou om de hoek

Naast locaties in het centrum kun je natuurlijk ook gezellig met je teamgenoten en vrienden het EK kijken bij jouw lokale voetbalvereniging. Samen juichen voor Oranje, genieten van een drankje en de spannende wedstrijden op de voet volgen. Niet bekend met alle voetbalverenigingen? Neem een kijkje op onze voetbalpagina!

SUGGESTIES

Staat jouw favoriete oranje-spot er nog niet bij? Neem dan contact met ons op door te mailen naar citymarketing@amersfoort.nl of meld je event aan in de uitagenda!

TIPS - Voor een geweldige EK Voetbal ervaring in Amersfoort

Om je EK Voetbal ervaring in Amersfoort nog beter te maken, hebben we enkele tips voor je:

  • Kom op tijd: De beste plekken zijn snel bezet, dus zorg dat je op tijd bent en mis geen minuut van de wedstrijden.
  • Reserveer vooraf: Veel locaties bieden de mogelijkheid om te reserveren (zoals Pathé), wat je een gegarandeerde plek oplevert.
  • Neem vrienden mee: Voetbal kijken is altijd leuker met vrienden, dus nodig je vrienden uit voor een gezellige avond.
  • Kleed je in stijl: Laat zien dat je een echte fan bent door je favoriete oranjeshirt te dragen.
  • Geniet van de sfeer: Het EK Voetbal is een feest, dus geniet van de sfeer en maak er een onvergetelijke tijd van.