Ontdek de top bioscopen in Amersfoort voor een perfect avondje uit

Als je op zoek bent naar een bioscoop in Amersfoort, dan zit je hier goed. Of je nu zin hebt in een blockbuster, een arthouse film of een documentaire, in Amersfoort vind je een divers aanbod in de bioscopen VUE Amersfoort, Pathé Amersfoort en Filmtheater de Lieve Vrouw. Elk van deze plekken biedt een unieke filmervaring die je niet wilt missen. Pak je popcorn en lees verder om te ontdekken wat elke bioscoop te bieden heeft.

 

VUE Amersfoort - comfort en kwaliteit

VUE Amersfoort staat bekend om zijn uiterst comfortabele stoelen waarin je heerlijk achterover kunt leunen en ontspannen. Met zijn moderne faciliteiten en een uitgebreid scala aan films, vormt dit de ideale plek voor een relaxte filmavond. Of je nu komt voor de allernieuwste Hollywood hits of een spannende thriller, bij VUE Amersfoort zit je altijd goed.

  • Moderne zalen met topkwaliteit beeld en geluid zorgen voor een onvergetelijke kijkervaring
  • Comfortabele stoelen voor de ultieme filmervaring, waardoor je volledig kunt ontspannen
  • Diverse filmaanbod van de nieuwste blockbusters tot aan intrigerende arthouse films

Pathé Amersfoort - de ultieme filmbeleving

Pathé Amersfoort, gelegen aan het bruisende Eemplein, is onmiskenbaar dé ultieme bestemming voor filmfanaten. Met acht zalen, waaronder een ScreenX zaal waar je films niet alleen voor je ziet maar letterlijk om je heen ervaart, biedt Pathé een werkelijk ongeëvenaarde en meeslepende kijkervaring. Van de grootste blockbusters tot aan speciale filmavonden, Pathé heeft werkelijk voor ieder wat wils.

  • ScreenX zaal voor een indrukwekkende 270 graden filmervaring
  • Ruime keuze aan films beschikbaar in alle denkbare genres
  • Speciale evenementen zoals Ladies Night en Sneak Previews verrijken de ervaring

Filmtheater de Lieve Vrouw - intiem en cultureel

Voor wie op zoek is naar meer dan alleen entertainment, is Filmtheater de Lieve Vrouw een must-visit. Dit intieme theater in het historische centrum van Amersfoort vertoont een zorgvuldig samengestelde selectie van arthouse films, documentaires en internationale pareltjes. De gezellige sfeer en het café maken je filmavond compleet.

  • Arthouse films en documentaires
  • Intieme sfeer in het hart van Amersfoort
  • Café voor een drankje voor of na de film

Waarom kiezen tussen bioscopen?

Elke bioscoop in Amersfoort heeft zijn eigen charme en specialiteiten. Of je nu gaat voor het comfort van VUE, de beleving bij Pathé of de culturele inslag van de Lieve Vrouw, in Amersfoort vind je altijd een film naar jouw smaak. Dus waarom kiezen? Probeer ze allemaal en maak je filmavonden nog gevarieerder.

Jouw filmavond begint in Amersfoort

Of je nu een lokale inwoner bent of de stad bezoekt, een avondje film is altijd een goed idee. Met VUE, Pathé en Filmtheater de Lieve Vrouw biedt Amersfoort een rijk aanbod voor elke filmfan. Bestel je tickets, pak je popcorn en geniet van de show. Jouw perfecte filmavond begint hier in Amersfoort.

Altijd op de hoogte en meedoen aan winacties?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Tijd voor Amersfoort deelt de laatste updates over nieuwe winkels, festivals, exposities, winacties en foodhotspots.
Meer dan 16.000 Amersfoort-fans gingen je voor.