Ben je niet zo van het brunchen? Kom je ’s avonds pas echt tot leven? Of hou je gewoon niet zo van zoet? Op Valentijnsdag kun je natuurlijk ook kiezen voor romantisch borrelen. Hef samen met je lievelingsmens het glas op elkaar en vier de liefde met een bourgondische borrelplank of hartige hapjes voor twee. Ik zocht uit waar in Amersfoort je die kunt bestellen.

Samen delen

Valentijnsdiner samen delen
Voor het ultieme Lady en de Vagebond gevoel moet je dit jaar bij Grand Café de Kromme zijn. Zij maken een supergrote carpaccio om samen van te smullen. Met brood, huisgemaakte kruidenboter en een flesje bubbels (kan ook alcoholvrij). Wel eerlijk delen natuurlijk!

Heerlijke hapjes

Valentijnsdiner zuster margaux
De chef van Zuster Margaux heeft met liefde een mooi pakket samengesteld vol zoete en hartige bites. Zo kun je thuis de heerlijkste smaken van Zuster Margaux proeven. Je krijgt er ook een lekker flesje bubbels bij om samen op de liefde te proosten! De brunchbox bevat ook een flesje massageolie en een tegoedbon voor twee glazen bubbels om straks als het weer mag van te genieten op het terras.

Appetijtelijke amuses

Ben je van de proeverijtjes? Het Bergpaviljoen heeft een amuse box samengesteld met daarin: een flesje rosé prosecco, drie zoete lekkernijen en maar liefst tien heerlijke amuses in de vijf romantische smaken: Heart biet, Coeur de Tomate, Coquille met 100% passie, Liefdevolle sushirol en Wit Love. Ze stoppen er ook nog een cadeautje bij.

Keilekker

keipakket
Keipakket heeft speciaal voor de dag van de liefde een heerlijk lokaal borrelpakket samengesteld. Er zit in: een fles Cava Roxanne, popcorn (sweet & salty), oude kaas en acht verrukkelijke bonbons gevuld met framboos-aardbei, champagne en passievrucht. 

Ik zeg: ‘Proost op de liefde!’