6x borrelplanktips voor een verrukkelijk Oud & Nieuw

Christel Rengers

Oliebollen en appelflappen horen natuurlijk bij Oud & Nieuw, zoals bier bij Amersfoort. Maar stiekem is iets hartigs bij je glaasje bubbels ook erg lekker. Regel voor deze laatste avond van het jaar een borrelplank bij één van deze locals en sluit 2021 zááálig af.  

Kaasplankje

Een kaasplankje past natuurlijk perfect bij dat glas champagne. Renkema Kaas stelt de lekkerste voor je samen in elke gewenste grootte. Kijk hier welk plateau het beste bij jouw fuif past.

De keuze is reuze

Bij Papa’s bar kun je borrelplanken van maar liefst drie verschillende locals bestellen. Je kunt kiezen uit: een borrelplank van Papa zelf, tapas van ’t Kannetje of een high beer van De Vier Broers. Proost!

Proeverij

Oud & nieuw borrelbox Amersfoort Bij Lot
Bij Lot bestel je voor jouw eindejaarsborrel een heerlijke proeverij van allerlei lekkers. Om gezellig mee te borrelen, maar ook te serveren als diner om samen aan tafel van te genieten.

Lekker dik doen

Oud & nieuw borrelbox Amersfoort De Dikke
Een dikke borrelplank zoals alleen de Dikke die kan maken. Gevuld met alles wat je bij een borrel verwacht. Royale stukken kaas, worst en hapjes. Biertje erbij en je zit gebeiteld voor de avond.

Borrelbox galore

Het Bergpaviljoen heeft maar liefst drie borrelboxen om uit te kiezen. De borrelbox Klassiek, Proefland en het super-de-luxe Bistronomique. Zet de champagne maar vast koud!

Vegan of niet vegan; dat is de vraag

Oud & nieuw borrelbox Amersfoort Het Lokaal
Bij Het Lokaal kun je kiezen uit twee borrelboxen. Een vegan en niet vegan variant. In beide zit sowieso brood, hummus, tapenade, (vegan) kaas, mosterd, olijven, tafelzuur, een stukje hartige taart, falafel met komijndip en een lekker soepje. Aan jou de keuze.

Heel veel borrelplezier en een verrukkelijk Oud & Nieuw gewenst!