De dag in bed doorbrengen met zalige hapjes is niet alleen heel romantisch, maar ook erg knus in de winter. En laat Valentijnsdag dit jaar nou ook nog op een zondag vallen! Om het je nóg makkelijker te maken verzamelde ik vijf Amersfoortse adresjes waar je een heerlijke brunch kunt bestellen. Kruip deze Valentijnsdag samen weg tussen de dekens en geniet van lokaal lekkers en natuurlijk van elkaar. 

Vegan brunchbox

Vega brunch

Gaudi’s heeft samen met SEM Sla En Meer een vega valentijnsbox samengesteld, gevuld met diverse zoete en hartige hapjes en dips. Om het compleet te maken doen ze er ook roze prosecco, fruitsmoothie en verse jus bij. O, en aardbeien gedipt in chocolade om aan je lief te voeren terwijl je samen in bed ligt. Hmmm… 

Purrrfect high tea

Valentijnsblog brunch kat en koffie
Kattenliefhebbers opgelet! Bij Kat & Koffie kun je deze Valentijnsdag een high tea bestellen. Met lekkers zoals; quiche, sandwiches, brownies, worteltjescake, scones met typisch Engels toebehoren en verse aardbeien in chocolade. Jij geniet van heerlijkheden en steunt ook gelijk Kat & Koffie. Klinkt pretty purrrfect!

Brunch als een koning(in)

Valentijnsblog brunch queens
De Valentine’s high tea van Queens staat volledig in het teken van de liefde. De feestelijke box is gevuld met romantische sweets, sandwiches en smoothies. Handig: je kunt aangeven of je vega of glutenvrij wil. 

Beetje van jezelf en een beetje van..

Valentijnsblog brunch healthy and joy
Healthy and Joy heeft een box met DIY pannenkoekenbeslag, waarmee je zelf vier kleine pannenkoekjes maakt. Waar je natúúrlijk al je liefde in stopt. Daarbij krijg je croissants, een cupje chocoladepasta, flamingo smoothies, chiapuddinkjes met vers fruit, glutenvrije gebakjes, broodjes met hummus en een flesje prosecco. Allemaal vegan. Om het af te maken stoppen ze er een roos met gedichtje bij, om voor te dragen aan je geliefde. 



Een verrukkelijke Valentijnsdag gewenst!