Op zondag 18 juni is het Vaderdag. Nog geen idee waar je de beste man dit jaar blij mee maakt? Geen zorgen, wij hebben vijf toffe Amersfoortse tips voor je. Of je nu een actieve of juist bourgondische vader hebt: voor alle vadertypes zit wat leuks bij! 

Een nieuwe outfit scoren bij Brandstof

Bij Brandstof op de Leusderweg vind je stijvolle herenmode van kwalitatieve merken. Qua stijl uiteenlopend, maar met één ding gemeen: ze besteden allemaal aandacht aan een duurzame productiewijze. Eigenaar Jurriën helpt je graag bij jouw keuzes. Het meest stijlvolle vaderdagscadeau vind je hier zeker! 

Being a dad is whiskey business. 

De meeste vaders worden ontzettend blij van een flesje whiskey. En laten wij nou net een prachtige whiskeyshop hebben hier in Amersfoort. Op de Leusderweg vind je Van Wees Whiskey Shop. De eigenaar is een ware specialist en vertelt je alles wat je wilt weten over het assortiment. Samen met jou zoekt hij de perfecte fles voor je vader uit. 

It's beer-o-clock

Is paps geen liefhebber van whiskey? Dan is bier vast een betere keuze! Bij Bierwinkel Hop of lokale brouwerijen als Rock City Brewing en De Drie Ringen vind je de lekkerste (Amersfoortse) speciaalbieren. Stel zelf een leuk pakketje samen en maak het extra persoonlijk! 

Samen genieten vanaf een boot

De weersverwachting voor Vaderdag ziet er goed uit. Een ideaal moment voor een uitje in de buitenlucht! Wat dacht je van een stukje varen met de boot? Heerlijk met een hapje en een drankje. Bij KROAST huur je al vanaf 5 personen een boot met een overheerlijke high tea, lunch of borrel! 

Voor de sportieve vaders

Behoort jouw vader tot de sportieve types en wil je samen iets doen dat hij nooit meer vergeet? Beklim dan op zondag 18 juni samen met hem de Onze Lieve Vrouwetoren! Eerst 346 tredes op (en af) voor een prachtig uitzicht. Met na afloop een heerlijk biertje op het terras van Long John's!

Fijne Vaderdag!