Helemaal niks in Amersfoort? Da’s de bedoeling! Tijd voor jezelf nemen is hartstikke belangrijk en maakt je gelukkig. Met deze vier tips van niks hoef je alleen je hoofd leeg te maken en keihard te relaxen.

Floating Center

Eén uur drijven in dit bad staat gelijk aan drie tot vijf uur slaap. Ontsnap aan de dagelijkse stress en waan jezelf voor even baby in de buik of astronaut in de ruimte met deze zensensatie. Tip: reserveer ook een momentje voor jezelf in de spacapsule!


Adres: Terminalweg 21-c

Thai Wasanadee

Ultiem ontspannen? Boek een Thaise oliemassage bij Wasanadee of bij een van de vele andere praktijken in Amersfoort. Rustgevende muziek, de geur van kruiden, warme olie die over je lichaam wordt gemasseerd… Dat is pas genieten!

Adres: Arnhemseweg 43

Relax Center XL

Niksen kan prima met vrienden. Deze privé spa en wellness center is vanaf twee personen te reserveren. Blaas wat van je af in het Turks stoombad, geniet van de jets in het grote bubbelbad of ontdek wat de selfservice minibar in de luxe lounge te bieden heeft.


Adres: Leusderweg 248B

House of Zen

Kom volledig tot rust en geniet van een moment voor jezelf in deze unieke luxe City spa. Ontdek de verschillende Spa arrangementen in privé sfeer of laat je verwennen tijdens één van de professionele beauty behandelingen. 

Adres: Walikerstraat 14

Livingstone Coffee

Je nieuwe tweede woonkamer met gegarandeerde sfeer en lekkere koffie. Bij Livingstone is de klant koning en zit je prinsheerlijk. Plof neer met een goed boek, kaneelbroodje en verder niks op de planning. Heb je geen boek meer op de plank liggen? Haal dan een nieuw boek bij Boekhandel Veenendaal of leen een boek van Bibliotheek het Eemhuis


Adres: Groenmarkt 11