Valentijnsdag staat weer voor de deur en dat betekent dat we onze geliefden weer eens extra in het zonnetje kunnen zetten. Of je nu al jaren samen bent of nog maar net vlinders in je buik hebt, deze dag is de perfecte gelegenheid om je partner te verrassen met iets speciaals. Hier zijn drie ideeën om deze Valentijnsdag net wat extra speciaal te maken!

SAMEN KOKEN, SAMEN GENIETEN - Liefde gaat door de maag toch?


Niets zegt 'ik hou van je' zoals een zelfgemaakte maaltijd. Maar waarom maak je het dit jaar niet extra bijzonder door samen een kookworkshop te volgen bij Kookbeleving? Het is een leuke manier om samen tijd door te brengen, nieuwe vaardigheden op te doen en natuurlijk te genieten van heerlijk eten. Kies een thema dat jullie beiden aanspreekt, of het nu Italiaans, sushi of veganistisch is.

 Zuidsingel 7

EEN WANDELING VOL VERRASSINGEN


Amersfoort is een stad met een rijke geschiedenis en veel charmante straatjes. Organiseer een romantische speurtocht door de stad met kleine cadeautjes of liefdesbriefjes verstopt op betekenisvolle locaties. Misschien de plek waar jullie elkaar voor het eerst ontmoet hebben of waar jullie eerste date was. Het is een persoonlijke en actieve manier om samen herinneringen op te halen en nieuwe te maken.

I ♡ YOU


Een klein gebaar zegt meer dan duizend woorden. In de Krommestraat vind je Tara Boeddha, waar je prachtige edelstenen in de vorm van een hartje kunt kopen. Elke kleur heeft zijn eigen betekenis, wat het een symbolisch en liefdevol cadeau maakt. Kies bijvoorbeeld voor rozekwarts, de steen van de liefde, en toon hoeveel je partner voor je betekent.

 Krommestraat 29