HET VOETBAL EVENEMENT VAN DE STAD

Het Amersfoorts Voetbalkampioenschap is hét evenement waar voetballiefhebbers uit Amersfoort en omstreken naar uitkijken. Dit jaarlijkse toernooi brengt de beste lokale teams samen om te strijden voor de felbegeerde titel. Het kampioenschap staat bekend om zijn spannende wedstrijden, getalenteerde spelers en de geweldige sfeer op en rondom het veld.

HEB JIJ AL ZIN IN DE EDITIE VAN 2024?

Wanneer: 10 t/m 16 augustus 2024
Waar: Sportpark Dollardstraat
Regerend kampioen: vv Hoogland
Organisator '24: vv De Posthoorn
 

Lees verder
NAAR DE WEBSITE

PROGRAMMA

De loting van de eerste speelronde is gedaan door Eredivisie scheidsrechter Dennis Higler op 7 juni. Het schema kun je vinden op de website van AVK.

TOEGANGSPRIJZEN

De Stichting Amersfoorts Voetbalkampioenschap wil de toegangsprijzen laagdrempelig houden.

  • Toegangsbewijs 1-dag: € 2,50
  • Passé-partout voor alle wedstrijddagen:€ 5,00.
  • Kinderen tot 14 jaar mogen het AVK gratis bezoeken
Lees verder

TRADITIES - Bij het AVK

GESCHIEDENIS

Het AVK begon als een initiatief van de heer P. Langgras in 1985, ter ere van het 65-jarig bestaan van CJVV. Het idee was om alle Amersfoortse voetbalverenigingen samen te brengen voor een toernooi. In de beginjaren werd het toernooi gespeeld in een knock-outsysteem, daarna ging men over in het 3-poule-systeem, maar sinds 2009 is men weer teruggekeerd naar het oude format. De oprichting van de Stichting Amersfoorts Voetbalkampioenschap heeft ervoor gezorgd dat het toernooi professioneel wordt georganiseerd en elk jaar weer een groot succes is.

 

 

 

ALLE DEELNEMENDE VERENIGINGEN - Op de kaart

Alle foto's op deze pagina zijn geschoten door Rodney Kersten

Mis niks van het AVK

Wekelijks de leukste to do's in je inbox? En op de hoogte blijven van de gaafste sportevenementen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!
Al meer dan 10.000 Amersfoort-fans gingen je voor.