Wat is de Amersfoort City Trail?

Als je op een leuke, gezellige en sportieve manier de stad wilt ontdekken is de Amersfoort City Trail iets voor jou! De City Trail is het hardloopevenement waarbij niet het doel is als snelste over de finish te komen, maar om samen een leuke en sportieve dag te hebben.

 

Als je aan de Amersfoort City Trail meedoet loop je langs, maar ook door, bijzondere plekken in Amersfoort. Hoe vet is het om door de Brandweerkazerne, Rock City Brewing, Pathé of de Dille en Kamille hard te lopen?

Afstanden

Er zijn verschillende afstanden waar je je voor kan inschrijven. De City Trail bestaat uit een route van 7 km en de Nutreco 13 km. Heb je je ingeschreven voor de 7 km, maar je wil tijdens de City Trail toch de 13 km gaan doen? Geen probleem! Tijdens de City Trail kan je nog beslissen hem langer te maken of de kortere route te lopen.

 

RTV Utrecht familyRun

Ook voor de jongste lopers is er een afstand! Met de RTV Utrecht FamilyRun kan je samen met je broertje, zusje, vader of moeder meelopen. De afstand van de FamilyRun is 3 km en je komt langs minimaal 10 bijzodere locaties!

 

Medaille

Voor iedere finisher ligt er aan het eind van de loop een welverdiende klaar! En niet zomaar een medaille, ook deze editie maken wij weer gebruik van duurzame houten medailles.

 

Doe mee als Businessteam

De Amersfoort City Trail heeft ook de mogelijkheid om je in te schrijven als bedrijf! Dan kan je met je collega's de uitdaging aangaan om op een leuke en gezellige manier vitaler en gezonder te worden. 

 

De kosten voor een businessteam bedragen €175,- (excl. btw). Als team profiteer je van diverse voordelen waaronder:

 

•5 startbewijzen

•Teamleden starten in dezelfde wave

•Bedrijfslogo op de website van de Amersfoort City Trail

•Bedrijfslogo in start- en finishstraat

•Team foto

•Betaling via factuur

 

Vul dit registratieformulier voor bedrijven in en mail het naar info@amersfoortcitytrail.nl. Zo wordt de inschrijving direct verwerkt.

 

 

 

Mis niks in Amersfoort

Wekelijks de leukste to do's in Amersfoort in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Al meer dan 14.000 Amersfoort-fans gingen je voor.