Een dagje of weekendje Amersfoort? Héérlijk! Amersfoort is niet alleen het middelpunt van Nederland, het ligt ook pontificaal in het hart van een heleboel wonderschone plekken.

 

Dus pak je fiets of e-bike en ga op ontdekkingstocht in de groene omgeving. Heb je geen fiets of kun je je fiets niet makkelijk meenemen? Niet getreurd, er zijn verschillende opties om een fiets te huren in Amersfoort.

 

Van de omafiets tot een heuse Quattrocycle

Uiteraard kun je 'gewoon' een fiets huren, maar hoe leuk is het om je tochtje nét wat specialer te maken? Van tandems, elektrische fietsen tot de Quattrocyle: in en rondom Amersfoort huur je het allemaal!

 

Broers Fietsreperateurs

Met een grote groep eropuit? Broers Fietsreperateurs uit Amersfoort heeft zich gespecialiseerd in het verhuren van fietsen aan groepen door heel het land, maar je kan natuurlijk ook individueel een fiets huren. Zo vervoeren zij de fietsen in grote bussen en vrachtwagens naar evenementenlocaties, bedrijfsfeestjes, groepsuitjes of personeelsfeestjes.
 

Broers zit midden in het centrum, dus perfect om je fietstocht te starten vanuit het hart van de stad.
 


 

Vierfiets

Op zoek naar iets specialers? Bij Vierfiets kun je de unieke (elektrische) vierpersoons Quattrocycle huren. Zo maak je van de fietstocht een echt uitstapje en kun je met z’n vieren een heerlijk dagje fietsen in Amersfoort en omgeving. Of ga voor een tandem of loopfiets voor volwassenen.


Vierfiets zit bij Amersfoort Centraal, dus vanuit de trein kan je meteen door!
 


 

Rijwielhandel Van Hoeijen

Midden in het centrum, in een van de gezelligste straatjes van Amersfoort, de Krommestraat, vind je Rijwielhandel Van Hoeijen. Hier kun je een stadsfiets huren voor een dag tot een week (en op verzoek zelfs langer!). 


 

FunEvent

FunEvent Fietsverhuur is gespecialiseerd in verhuur van citybike’s voor zowel dames als heren met versnellingen. Ben je op zoek naar iets anders om je door het prachtige centrum te vervoeren? FunEvent heeft ook steps en E-Choppers.

 

Je kunt al een fiets huren voor 1 dag, een hele week of langere periode. Huren kan al vanaf 1 fiets.

 


 

Welke route ga jij fietsen? - Wij hebben de leukste fietsroutes voor jou op een rijtje gezet!

Vanaf nu ben jij altijd de eerste

De laatste updates over winkels, festivals, exposities en foodhotspots in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!
Meer dan 10.000 Amersfoort-fans gingen je voor.