UNIEK straattheater IN het centrum van Amersfoort!

Tijdens Spoffin ontdek je in de binnenstad van Amersfoort de meest bijzondere straattheatervoorstellingen! Van prachtige dansvoorstellingen tot spectaculair circus en van grappige kindervoorstellingen tot intiem theater. Duik een andere wereld in en dompel jezelf onder in bekende en onbekende disciplines. Spoffin, een stad vol verrassingen!

 

Volg Spoffin ook op social media:

 

 

EDITIE 2024 | 23 T/M 25 AUG

Het weekend van 23, 24 en 25 augustus transformeert de binnenstad van Amersfoort weer in één groot theaterpodium. Met locatie zoals de Hof, het Lieve Vrouweplein, de Langestraat en nog veel meer, is er overal wat te beleven. We kijken ernaar uit om je daar te zien!

 

Lees verder
MEER INFORMATIE

Ticket Informatie

Het overgrote deel van het programma van Spoffin is vrij toegankelijk: je beslist zelf na afloop wat je betaalt. Geen contant geld op zak? Geen probleem, de vrijwilligers hebben naast geldblikken ook mobiele pinapparaten bij zich waar je een contactlose donatie kan doen.Het geld dat wordt opgehaald gaat altijd voor 100% naar de artiest(en).

 

VKZ Spoffin OFF Award

Jullie kunnen dit jaar opnieuw stemmen op de VKZ Spoffin OFF Award. Dankzij hoofdsponsor VKZ mag de winnaar volgend jaar een residentie doen en krijgen zij een geldprijs van €2500,- om een nieuwe voorstelling te realiseren. Afgelopen jaar mocht Wonderground de prijs mee naar huis nemen.  Dit jaar waren er weer een hoop inschrijvingen. Maar liefst 200 artiesten en groepen hebben zich aangemeld om op Spoffin 2023 te spelen. De twaalf Spoffin OFF-artiesten komen dit jaar uit Tsjechië, Duitsland, Frankrijk, Nederland, Oostenrijk, Engeland, Spanje en Italië. Het Spoffin OFF-programma is samengesteld door een deskundige jury van professionals en Spoffin’s artistiek leider Alfred Konijnenbelt.

 

Terugblik naar Spoffin 2022

Nagenieten van de vorige editie Spoffin? Dat kan hier!

Lees verder
Show me
Spoffin Aftermovie 2022
  • Spoffin Aftermovie 2022

Fan van Spoffin? Check dan ook:

 

 

Mis niks van Spoffin

Wekelijks de leukste to do's in Amersfoort in je inbox én op de hoogte blijven van de gaafste festivals? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!
Al meer dan 10.000 Amersfoort-fans gingen je voor.