UNIEK straattheater IN het centrum van Amersfoort!

Tijdens Spoffin ontdek je in de binnenstad van Amersfoort de meest bijzondere straattheatervoorstellingen! Van prachtige dansvoorstellingen tot spectaculair circus en van grappige kindervoorstellingen tot intiem theater. Duik een andere wereld in en dompel jezelf onder in bekende en onbekende disciplines. Spoffin, een stad vol verrassingen!

 

Volg Spoffin ook op social media:

 

 

EDITIE 2023 | 25 T/M 27 AUG

Dit jaar kunnen jullie van 666 Entertainment en De Vliegende Koffer, R405 en Mr Mustache objecttheater verwachten. De Italiaanse Mr Mustache grijpt daarbij terug op het klassieke Italiaanse straattheater, terwijl R405 juist een nieuwe twist geeft aan Roodkapje. Dans is er van Ana Jordão & Vincent Kollar, die daarbij circustheater combineren. De Nederlandse groepen Collectief DansBlok en Company TiNaNiNaNi trakteren de bezoekers van Spoffin ook op dans. Net als Joe Garbett Dance, die met zijn voorstelling Get Lost een bijzondere productie neerzet. Zijn podium is een kaart die zich letterlijk ontvouwt.  

Komedie komt dit jaar van Barbara Probst die in haar badkuip wat flinke uitglijders maakt. ConTakt zorgt voor circustheater en Man in Pak Producties voor interactieve performance. Maria Palma maakt dit jaar een installatie.  

Lees verder
Stay up to date!

VKZ Spoffin OFF Award

Jullie kunnen dit jaar opnieuw stemmen op de VKZ Spoffin OFF Award. Dankzij hoofdsponsor VKZ mag de winnaar volgend jaar een residentie doen en krijgen zij een geldprijs van €2500,- om een nieuwe voorstelling te realiseren. Afgelopen jaar mocht Wonderground de prijs mee naar huis nemen.  Dit jaar waren er weer een hoop inschrijvingen. Maar liefst 200 artiesten en groepen hebben zich aangemeld om op Spoffin 2023 te spelen. De twaalf Spoffin OFF-artiesten komen dit jaar uit Tsjechië, Duitsland, Frankrijk, Nederland, Oostenrijk, Engeland, Spanje en Italië. Het Spoffin OFF-programma is samengesteld door een deskundige jury van professionals en Spoffin’s artistiek leider Alfred Konijnenbelt.

 

Terugblik naar Spoffin 2022

Nagenieten van de vorige editie Spoffin? Dat kan hier!

Lees verder
Show me
Spoffin Aftermovie 2022
  • Spoffin Aftermovie 2022

Fan van Spoffin? Check dan ook:

 

 

Mis niks van Spoffin

Wekelijks de leukste to do's in Amersfoort in je inbox én op de hoogte blijven van de gaafste festivals? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!
Al meer dan 13.500 Amersfoort-fans gingen je voor.