Spendeer een lang weekend IN het park!

Op Lepeltje Lepeltje Amersfoort worden al je zintuigen geprikkeld. Dit culturele foodfestival is voor jong en oud en de toegang is helemaal gratis! Geniet van ambachtelijk eten geserveerd vanuit mobiele keukens, vette bands en toffe DJ’s en dat allemaal van Amersfoortse bodem.

 

 

LEPELTJE LEPELTJE - 17 T/M 20 MEI

In 2024 keert Lepeltje Lepeltje terug in Amersfoort. Dan kunnen foodies zich weer een weekend lang onderdompelen in creativiteit, swingende wereldmuziek, bijzondere marktkraampjes en hun smaakpapillen uitdagen. De kids vermaken zich ondertussen met te gek kindervertier. Houd ons in de gaten voor meer info!

Lees verder
Meer informatie

Een greep uit het foodprogramma van 2023 - Kookkunsten om van te watertanden

Verlekker je aan de diversiteit aan gerechten. Elke keuken heeft een eigen specialiteit waaronder minstens één vega optie en een kleine hap voor een kleinere prijs. Iedere chef bakt met plezier een allergievrije versie voor je, waardoor je alle smaaksensaties mee mag maken.

Entreebeker

Toegang tot Lepeltje Lepeltje Lokaal is gratis. Om dit mogelijk te maken koop je voor je eerste drankje eenmalig een milieuvriendelijk Lepeltje Lepeltje beker voor één muntje. Zie dit als jouw entreekaartje voor alle komende edities van Lepeltje Lepeltje.

FLUOR x Lepeltje Lepeltje Amersfoort 2023

Een terugblik op de laatste editie van Lepeltje Lepeltje met de programmering van FLUOR

Lees verder
Check it out!
Lepeltje Lepeltje X FLUOR
  • Lepeltje Lepeltje X FLUOR

Fan van Lepeltje Lepeltje? - Check dan ook:

Mis niks van Lepeltje Lepeltje

Wekelijks de leukste to do's in je inbox? En op de hoogte blijven van de gaafste festivals? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!
Al meer dan 10.000 Amersfoort-fans gingen je voor.