Spendeer een lang weekend IN het park!

Op Lepeltje Lepeltje Amersfoort worden al je zintuigen geprikkeld. Dit culturele foodfestival is voor jong en oud en de toegang is helemaal gratis! Geniet van ambachtelijk eten geserveerd vanuit mobiele keukens, vette bands en toffe DJ’s en dat allemaal van Amersfoortse bodem.

 

 

Lokale Lepel EDITIE - 24 T/M 27 AUG

Het speciaalbier- en wijnfestival Kannen & Kruiken tovert dit jaar om tot een lokale lepel-editie. Lepeltje Lepeltje strijkt dit jaar dus voor de tweede keer neer in haar thuisstad, deze keer enkel met keukens van Amersfoortse bodem. Omring je vier dagen lang met culinaire creativiteiten, wereldse muziek en dwaal langs marktkramen vol bijzondere waren. Voor de kids is er lokaal geprogrammeerd vermaak en zoals altijd is Lepeltje Lepeltje voor iedereen gratis toegankelijk.

  • Donderdag 24 augustus 16:00-23:00
  • Vrijdag 25 augustus 14:00-01:00
  • Zaterdag 26 augustus 12:00-01:00
  • Zondag 27 augustus 12:00-22:00
Lees verder
Meer informatie

Timetable - Mis niks met dit tijdschema!

 

 

 

 

Een greep uit het foodprogramma - Kookkunsten om van te watertanden

Verlekker je aan de diversiteit aan lokale gerechten. Elke keuken heeft een eigen specialiteit waaronder minstens één vega optie en een kleine hap voor een kleinere prijs. Iedere chef bakt met plezier een allergievrije versie voor je, waardoor je alle smaaksensaties mee mag maken.

Entreebeker

Toegang tot Lepeltje Lepeltje Lokaal is gratis. Om dit mogelijk te maken koop je voor je eerste drankje eenmalig een milieuvriendelijk Lepeltje Lepeltje beker voor één muntje. Zie dit als jouw entreekaartje voor alle komende edities van Lepeltje Lepeltje.

FLUOR x Lepeltje Lepeltje Amersfoort 2023

Een terugblik op de laatste editie van Lepeltje Lepeltje met de programmering van FLUOR

Lees verder
Check it out!
Lepeltje Lepeltje X FLUOR
  • Lepeltje Lepeltje X FLUOR

Fan van Lepeltje Lepeltje? - Check dan ook:

Mis niks van Lepeltje Lepeltje

Wekelijks de leukste to do's in Amersfoort in je inbox? En op de hoogte blijven van de gaafste festivals? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!
Al meer dan 13.800 Amersfoort-fans gingen je voor.