Musica Mundo

♫ Ritmes van de wereld

Musica Mundo is de plek om te genieten van muziek uit de hele wereld. Dat kan tijdens het jaarlijkse festival in juni en door het jaar heen tijdens concerten in de serie in theater De Lieve Vrouw. Musica Mundo gaat op zoek naar magische geluiden en bijzondere klanken die een verbinding tussen verschillende continenten leggen. Het festival is gratis toegankelijk. Kom jij ook langs?


Volg Musica Mundo ook op social media:
 

      

Een extra bijzonder Musica Mundo jaar...

Deze extra wereldse activiteiten komen er ook aan in 2022: een openluchtbioscoop, de foto-expositie Amersfoort kleurt de wereld, een Musica Mundo Café voor echte liefhebbers en vakgenoten, en natuurlijk een fantastisch festival. Dit alles op 22, 23, 24, 25 en 26 juni. Zet hem in je agenda!

Lees verder

 

 

 

Het hele seizoen in de concertserie - Binnenkort te zien in theater De Lieve Vrouw 

Magische geluiden tijdens Musica Mundo festival

Uitbundige ritmes, magische geluiden, klassieke parels en zinderende spektakels: bijna 100 dynamische topmuzikanten en dansers brengen je in beweging tijdens Musica Mundo Festival. Een festival dat je niet wilt missen. Dit is wat we tot nu toe weten:

Lees verder
Stay tuned!

Terugblik Musica Mundo

Nog even volop nagenieten van de vorige edities van Musica Mundo?

Lees verder
Ja, graag!
Musica Mundo
  • Musica Mundo

Fan van Musica Mundo? Check dan ook:

 

 

Mis niks van Musica Mundo

Wekelijks de leukste to do's in Amersfoort in je inbox? En op de hoogte blijven van de gaafste festivals? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!
Al meer dan 11.000 Amersfoort-fans gingen je voor.