Internationale topartiesten, jong talent en Amersfoort specials! ♫

Musica Mundo is de plek om te genieten van muziek uit de hele wereld. Dat kan tijdens het jaarlijkse festival in juni en door het jaar heen tijdens concerten in de serie in theater De Lieve Vrouw. Musica Mundo gaat op zoek naar magische geluiden en bijzondere klanken die een verbinding tussen verschillende continenten leggen. 

 

Het festival is gratis toegankelijk. Waar je ook vandaan komt, je bent welkom bij Musica Mundo!


Volg Musica Mundo ook op social media:
 

      

Magische geluiden tijdens Musica Mundo festival

Voor de zevende keer brengt Musica Mundo Festival een bijzonder programma met gerenommeerde artiesten en jong talent uit binnen- en buitenland. Dit is wat je moet weten:

Lees verder
Bekijk het programma

Het programma

Twee bekende orkesten uit Amersfoort, Wilskracht en KAMV, bundelen hun krachten met artiesten van over de hele wereld voor een uniek festival. Zondagmiddag wordt het podium overgenomen door het Musica Mundo Orkest, gedirigeerd door Thijs Borsten. Ze brengen klassieke muziek uit allerlei culturen, met optredens van de zangeressen Aylin Sezer en Zainal Afailal. Het feest begint al op donderdag 27 juni met een filmavond in de openlucht. En let op: op donderdagavond en zaterdagmiddag zorgen twee parades voor extra sfeer in de stad. Mis het niet!

 

Excacte programma volgt later!

 

Wat te verwachten deze zomer!

Lees verder
Bekijk de video
Musica Mundo 2023
  • Musica Mundo 2023

Mis niks van Musica Mundo

Wekelijks de leukste to do's in Amersfoort in je inbox? En op de hoogte blijven van de gaafste festivals? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!
Al meer dan 10.000 Amersfoort-fans gingen je voor.