Escape Room Schoolkamp

Voor kinderen vanaf 9 jaar is deze nieuwe escape room wederom spannend en uitdagend! Het thema van deze kamer is 'Schoolkamp"

In de Escape Room zijn een heleboel puzzels en vreemde opdrachten die eerst opgelost en uitgevoerd moeten worden. Daarna k…

Voor kinderen vanaf 9 jaar is deze nieuwe escape room wederom spannend en uitdagend! Het thema van deze kamer is 'Schoolkamp"

In de Escape Room zijn een heleboel puzzels en vreemde opdrachten die eerst opgelost en uitgevoerd moeten worden. Daarna kunnen sloten geopend worden en komt er een nieuwe uitdaging naar voren. Totdat de laatste opdracht ook gedaan is en de ‘vluchtweg’ gevonden is. Tot het laatste moment blijft het spannend of alles wel op tijd lukt. Eindelijk, jullie gaan op kamp. Jullie kamperen midden in de natuur op een mooie camping. Je hebt je tent lekker dichtbij het speelveld gezet, je slaapzak is lekker warm en je zaklamp doet het heel goed. Natuurlijk hoop je dat er vanavond een kampvuur komt en misschien gaan jullie vannacht nog wel een spel doen in het bos. Jullie hebben er ontzettend veel zin in. Maar op de camping is er toch wel iets raars aan de hand, de baas van de camping is heel grappig, maar is ook een beetje zenuwachtig. Maar waarom eigenlijk? Het komt vast goed..

De Escape Room is een fantastische manier om een verjaardagsfeestje te vieren met je vriendjes en vriendinnetjes. Er is altijd een begeleider aanwezig om de kinderen te helpen als het nodig is, maar we verwachten ook dat de ouders mee kijken in de Escape Room (en dat is heel leuk om te doen!).

Duur: 1 uur
Leeftijd : vanaf 9 jaar

Openingstijden

  • Mogelijk elke dag na afspraak

Locatie