Alle IngredIënten voor een heerlijk weekend!

Kom gezellig lang bij het HOPPAAA! foodtruckfestival waar je drie dagen lang geniet van overheerlijke borrelplanken en topwijnen! Zeg gedag tegen het dagelijkse dilemma 'Wat gaan we eten?' en sla de wachttijd voor de bezorging over, want HOPPAAA! komt naar jou toe in Vathorst. Dit festival heeft het karakter van een grote familie reünie. Alle gelegenheid voor ontspannen gezelligheid en goede gesprekken. Maak kennis met de beste foodtrucks, nip aan een drankje bij een van de vele barretjes, waan je terug in de tijd met de nostalgische hits en laat de kleintjes zich amuseren met tal van activiteiten.

Foodtruckfestival HOPPAAA! - 31 meI t/m 2 junI

Wat? Een gezinsvriendelijke foodtruckfestival met een shared-dining concept.

Waar? Kaipark Vathorst

Wanneer? Vrijdag 31 mei t/m zondag 2 juni

Waarom? Voor gerechtjes van over de hele wereld, verfrissende drankjes en de perfecte gelegenheid voor quality-time!

Lees verder

Dit kan je verwachten! - Van watertandende gerechtjes tot een knalroze wijnclub

Of laat je ter plekke verrassen - dat kan natuurlijk ook ;)

(Kids)actIvIteIten en lIve muzIek

De kids zullen het absoluut ook naar hun zin hebben bij HOPPAAA! Ze kunnen mee doen aan allerlei activiteiten, zich laten schminken of een glitter tattoo laten zetten. Daarnaast zullen er artiesten optreden en kun je mee doen aan workshops en activiteiten. Deze worden bekend gemaakt via Instagram.

 

STAY TUNED

Geen gedoe met muntjes

De toegang bij HOPPAAA! is gratis! Bij de foodtrucks kun je contact betalen en/of pinnen. Je komt dus nooit thuis met nog een paar festivalmuntjes in je broekzak.

Lees verder

Fan van HOPPAAA? - Check dan ook:

Mis geen enkel festival

Wekelijks de leukste to do's in Amersfoort in je inbox? En op de hoogte blijven van de gaafste festivals? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!
Al meer dan 10.000 Amersfoort-fans gingen je voor.