Geniet mee van de gezellige dorpssfeer

Sinds 1993 tovert Dorpsfeest Hoogland het vliegerveld bij Park Schothorst jaarlijks om tot een feestterrein voor alle leeftijden. Dit jaar vindt het dorpsfeest plaats van donderdag 14 tot en met zondag 17 september. Verwacht een lang weekend vol spectaculaire optredens, hilarische spellen en een gezellige chaos waar ze zelfs ver buiten de stad jaloers op zijn!

 

 

 

Programma - Party animals unite!

Donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond is het feest! Op donderdagavond vindt de twaalfde editie van ‘Night of Hoogland’ plaats. De Hooglandse muziekvereniging Sint Caecilia bundelt haar krachten met artiesten Jamai Loman en Shirma Rouse voor een nacht vol muzikale magie. Vrijdagavond breken Tino Martin en Emma Heesters de DFH-feesttent af. Zaterdagavond staat er een koele après-ski party op de planning. Frans Duijts, Het Feestteam en de Alpenzusjes brengen de bergen naar jou toe!

 

 

Line-up

Kaartverkoop - Scoor snel jouw kaarten, in 2022 waren ze compleet uitverkocht!

De eerste vrije voorverkoop* van de toegangskaarten voor de feestavonden begint op donderdag 7 september 2023 om 19:00 uur bij de Eemruitersaan de Engweg 115 in Hoogland. Dit duurt tot 21:00 uur. Je kunt alleen met PIN betalen. Zorg dat je er op tijd bij bent om een kaart te bemachtigen, want OP=OP. Vanaf vrijdag 8 september 2023 worden eventueel de laatste toegangskaarten verkocht bij Primera Brundel Hamseweg 46 in Hoogland. 

 

 

 

 

 

Fun facts & toptips - Dit moet je weten over Dorpsfeest Hoogland

JOHO! - Beachvolleybal

Zin om mee te doen met het gezelligste beachvolleybaltoernooi van Hoogland en omstreken? Zorg dan dat je erbij bent op donderdagavond 14 september! Je team moet bestaan uit minimaal 4 spelers waaronder in ieder geval één dame! Het inschrijfgeld is 30 euro per team. 

Lees verder
Schrijf je in!

Aftermovie DFH 2015

Blik terug naar de 23e editie en de laatste aftermovie die Dorpsfeest Hoogland heeft gemaakt... Gelukkig is de sfeer is er niet minder om!

 

 

* VOORWAARDEN KAARTVERKOOP

Per persoon kun je maximaal twee kaarten kopen voor iedere feestavond. Het Dreesfeest en de Pre-Party zijn uitzonderingen; hiervoor geldt geen limiet. 

 

Op donderdagavond is de minimumleeftijd 18 jaar en op vrijdag- en zaterdagavond 16 jaar. Vergeet je ID-kaart niet mee te nemen! Voor 16- en 17-jarigen geldt bovendien dat zij een 18mintocherin-pas moeten hebben. De pas is gratis aan te vragen via: www.18mintocherin.nl. Doe dit vóór 1 september, anders is hij niet op tijd gereed!

Mis geen enkel feest in Amersfoort

Wekelijks de leukste to do's in Amersfoort in je inbox? En op de hoogte blijven van de gaafste festivals? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!
Al meer dan 15.000 Amersfoort-fans gingen je voor.