Geniet van World Jazz acts uit binnen- en buitenland! ♫

Ben je een liefhebber van jazz? Dan is Amersfoort World Jazz Festival echt iets voor jou. Dit festival, vindt elk jaar plaats in de historische binnenstad van Amersfoort. Het is het podium voor World Jazz acts uit binnen- en buitenland. 

 

Heb jij al zin in de 2023 editie?

Wanneer: 15 t/m 20 augustus 2023
Van 15 tot en met 20 augustus beleeft Amersfoort World Jazz Festival haar 44e editie. Het festival biedt een avontuurlijk programma met meer dan tachtig  concerten op de binnen- en buitenpodia in de historische binnenstad. Dit jaar staan de concerten op het Lieve Vrouwekerkhof in het teken van een bijzonder thema of initiatief. Het festival trapt op dinsdag 15 augustus af met de muzikale rijkdommen uit Latijns-Amerika en de Caribische eilanden met CaboCubaJazz band, Izaline Calister en Steven Brezet. Vervolgens verkennen we de Mediterrane kust en haar energieke mix van flamenco, fado en gipsyjazz met de BvR Flamenco Big Band en het Moses Rosenberg Trio. We eren de eeuwenoude maar helaas onderbelichte band tussen klassiek en jazz met het New Jazz Orchestra en Eric Vloeimans. De vrijdagavond belooft een rijke multiculturele totaalervaring te worden. 

Lees verder
Info over tickets en programma

 

 

Terugblik Amersfoort World Jazz Festival 2022

Nog even volop nagenieten van de vorige edities van Amersfoort World Jazz Festival?

Lees verder
Yes, please!
Amersfoort Jazz
  • Amersfoort Jazz

Fan van Amersfoort Jazz? Check dan ook:

 

 

Mis niks van het Amersfoort World Jazz Festival

Wekelijks de leukste to do's in Amersfoort in je inbox? En op de hoogte blijven van de gaafste festivals? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!
Al meer dan 11.000 Amersfoort-fans gingen je voor.