Ontdek de locaties van de serIe Oogappels

Ben je benieuwd naar de locaties van de serie Oogappels? Amersfoort is het decor van de serie en daarom hebben wij een handige route gemaakt waarmee je langs de locaties wandelt van de serie. Heb jij altijd het huis van de familie Larooi in het Bergkwartier willen zien, voetbalvereniging CJVV of Zandfoort aan de Eem? 

We hebben tien locaties in een leuke wandelroute geplaatst die start in de buurt van het station, door het Bergkwartier, langs Dorrestein, het historische centrum en eindigt bij Zandvoort aan de Eem. De route is in totaal ongeveer 7.5 tot 8 km. Maar je kan hem natuurlijk ook altijd in delen doen. Zo zie je alle Oogappels van Amersfoort ;)

 

Waar kom je langs?

De route brengt je langs de volgende Oogappels locaties:

- De Familie Larooy
- De Familie Zwagerman
- De Familie Meijer-Amrani
- De ouders van Carola
- Lodewijk & Claire Larooi
- Merel van Voorst
- Voetbalvereniging CJVV
- Zandfoort aan de Eem
- Corderius College
- Familie Schneeman/Ouders Fabie

Lees verder

Een klein voorproefje...

Hoe te bereiken?

Met het OV

Kom je met het openbaar vervoer? Dan kan je de route eenvoudig starten vanaf Centraal Station Amersfoort. De route start in de Johan van Oldebarneveltlaan aan de overkant van het stationsplein. Hier heb je ook de mogelijkheid om de route per fiets te doen mocht je dat liever willen. Dan kan je bij het station een OV-fiets huren.

Met de auto

Als je met de auto komt kan je eenvoudig parkeren bij het Eemplein, hier is een grote overdekte parkeergarage en ook de start of het einde van de Oogappels route. Je kan ook starten en eindigen bij Centraal Station Amersfoort waar je de auto ook eenvoudig kan parkeren in de parkeergarage.

Deze mag je nIet missen

Zin om na de route nog even te genieten van alles wat Amersfoort te bieden heeft? Strijk neer op een van de heerlijke terrassen of ga voor een diner in een van de hotspots van Amersfoort. Om het je makkelijk te maken hebben wij alvast een aantal geselecteerd die je echt niet mag missen.

Vanaf nu ben jij altijd de eerste

De laatste updates over nieuwe winkels, festivals, exposities en foodhotspots in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!
Meer dan 14.000 Amersfoort-fans gingen je voor.