Met het zonnetje is het héérlijk om nog even het water op te gaan. Wat dacht je van een boottochtje door de grachten met de Waterlijn? In plaats van een boot kan je ook met vrienden door de grachten suppen! In ons blog vind je een boel verfrissende opties!

EEMLIJN

Dit is de boot om op te relaxen onderweg naar de mooiste plekken! De Eemlijn vaart zowel naar Spakenburg als Huizen en maakt tussenstops in Baarn, Soest en Eemdijk. Vanaf het bovendek heb je een prachtig uitzicht over de Eemvallei en de Gooise uitlopers van de Utrechtse Heuvelrug. Kaartjes voor de fietsboot van Eemlijn reserveer je online of koop je aan boord.

Eemhaven

Bier & Bubbels

Dit is een superuitje met collega’s, vrienden of familie! Stadsbrouwerij De Drie Ringen ontvangt jullie voor een uitgebreide bierproeverij van 3 soorten speciaalbier én een rondleiding door de brouwerij. Aansluitend lopen jullie onder de Koppelpoort door naar de XXL sloep voor een boottocht over de rivier de Eem. Aan boord worden jullie uiteraard ook verwend met speciaalbieren (ook 0.0!), fris of bubbels.

Kleine Spui 18

Waterlijn

Deze volledig door vrijwilligers gerunde organisatie is al meer dan 25 jaar een begrip in Amersfoort. De Waterlijn vaart vier standaardroutes door de historische binnenstad, waarvan één naar kinderboerderij de Vosheuvel, door de schitterende natuur van park Randenbroek. Verder zijn er themavaarten die zich richten op de thema’s Kinderen, Natuur en Cultuur.

Krommestraat 3

SUP?


Het is natuurlijk heerlijk om passagiersprins- of prinses op het water te zijn. Zelf de Eem op gaan is minstens net zo leuk! In Amersfoort kan je op verschillende plekken een S.U.P. (Stand Up Paddle)-board of kano huren. Bijvoorbeeld bij Kantje Boord, Aloha Sup Club of Eemsuppen. Dichterbij het schitterende aangezicht van de Koppelpoort of Monnickendam kan je niet komen!

Bernard de Roijstraat 7 (Eemsuppen)

Nog meer buiten