Een lekker ontbijtje of heerlijk lunchen op de Hof in Amersfoort. Als echte Keientrekker heb je hier vast en zeker een keertje gegeten. De Hof is namelijk het grootste plein van de Amersfoortse binnenstad en dus niet te missen! Je kijkt je ogen uit rondom de fontein met verrukkelijke restaurants van topkwaliteit.

Ben jij een kieskeurige eter? Er is genoeg keuze op dit mooie plein. Van een culinair hoogstandje tot een 'simpel' patatje het kan allemaal.

Barista Café voor de vroege vogels

Bij Barista Cafe vind je een uitgebreid menu met fijne ontbijt- en lunchgerechten. Ze zijn elke dag geopend en je kunt er al vroeg terecht. Ideaal als je nog wat lekkers wilt meepikken, voordat je naar je werk moet. De smoothies en bijzondere koffiespecials zijn perfect voor een goede start van je dag.

Altijd terecht bij Alberts

Bij Alberts kun je de hele dag terecht. Lunchen of een fantastisch diner? Het kan allemaal. Voor de lunch raad ik je de salades, bao bun met rendang of de steak sandwich aan. Ook hun befaamde risotto of een lekkere pasta zijn te bestellen voor de lunch.

Bonus: op de bovenverdieping kun je genieten van een prachtig uitzicht op de Onze Lieve Vrouwetoren.

Huiselijk gevoel bij Halewijn

Bij Halewijn voel je je al snel thuis. Je kunt hier terecht voor een lekker luxe ontbijt met onder andere croissants, verse jus en een eitje. Daarnaast hebben ze een buitengewoon lekkere lunchkaart met bijvoorbeeld verschillende soorten tosti’s en desembrood met verrukkelijk beleg. 

Op de marktdagen kijk je je ogen uit over de markt. Het plein schittert en er is dan altijd wel wat te beleven op de Hof!

De Gaaper: heerlijk slapen en ontbijten

Het enige hotel op de Hof is Logement de Gaaper. Overnacht in een van de vele kamers met uitzicht op de Hof of de bekendste winkelstraat van Amersfoort (de Langestraat). Wist je trouwens dat je ook gebruik kan maken van het ontbijtbuffet als niet-gast? Het buffet bestaat onder andere uit vers fruit, sinaasappelsap, croissants en speltbrood. Sounds good, right?!