Contact

Sta jij ook zo graag in het middelpunt?

De VVV Amersfoort is gevestigd aan de voet van de Onze Lieve Vrouwetoren; het stralende middelpunt midden in het historische centrum. We adviseren je met veel plezier over de tofste activiteiten en mooiste hotspots in de stad en de omgeving. De VVV Amersfoort is het ideale startpunt om inspiratie op te doen voor je dagje uit of weekendje weg. Met alleen al 500 monumenten in de binnenstad kom je ogen tekort. Of je nu fietsend of wandelend onze mooie stad wil ontdekken, wij voorzien je van info en tips om je een geweldige tijd te bezorgen.

Maak een stadswandeling op eigen gelegenheid en ontdek de mooiste plekjes van het historische centrum in 1,5 uur. Op pad met kids? Dan hebben we ook een leuke kinderspeurtocht door het centrum. Of kies een van de vele Klompenpaden die de regio rijk is. Op de fiets valt er ook genoeg te ontdekken in Amersfoort of bezoek een van de natuurgebieden in de regio. Zowel de stadswandeling, speurtocht als fietsknooppuntenroutes zijn verkrijgbaar in de winkel van de VVV.

Natuurlijk kan je ook voor leuke herinneringen en gave souvenirs terecht in de winkel van de VVV Amersfoort. Zo hebben we een eigen ‘I love Amersfoort’ productlijn, typisch Hollandse souvenirs, lokale lekkernijen en heerlijke Amersfoortse biertjes. En heb je een cadeaukaart nodig? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Kom langs en laat je verrassen door onze toffe stad!

Slecht ter been? Ook dan biedt Amersfoort voldoende mogelijkheden. Klik hier voor meer informatie

Wil je graag in contact komen met VVV Amersfoort? Stuur ons een e-mail of bel ons tijdens openingstijden. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkel!

VVV Amersfoort
Breestraat 1
3811 BH Amersfoort
T: 033- 465 94 44
E: tijdvoor@amersfoort.nl

Openingstijden:

Nederland gaat vanaf dinsdag 15 december tot en met dinsdag 19 januari in lockdown. De winkel is dan ook gesloten. Voor meer informatie en bestellingen zijn wij bereikbaar via tijdvoor@amersfoort.nl.

Volg ons ook op: