Sorry, dit evenement is afgelopen

Culinaire Wandelbox

Restaurants mogen deze decembermaand de deuren niet openen voor hun gasten. Dus bedachten 3 restauranteigenaren samen met Amersfoortse Gidsen een nieuw alternatief: de Culinaire Wandelbox. Een virtueel walking dinner, met de lekkerste gerechten van 3 restaurants, aan elkaar gepraat door een online stadsgids en bezorgd aan je eigen keukentafel!

Een culinaire wandeling is in de decembermaand altijd een heel populair uitje: een driegangen diner, in drie verschillende restaurants, met tussendoor een wandeling met een stadsgids. 
Dat uitje is nu te reserveren in een corona-proof variant: drie gerechten van drie Amersfoortse restaurants, die in 1 box besteld en bezorgd worden.
Bij elk gerecht bekijk je daarnaast een filmpje over de locatie, heet het personeel van het restaurant je welkom en wordt je begeleid naar de mooiste tafel van de zaak. Zo brengen we je favoriete restaurants deze winter écht bij je thuis!

Het menu is samengesteld door De Monnikendam, Alberts en Grand Café de Kromme.
De box met 3 gerechten voor 2 personen en de virtuele stadstour kost € 45 inclusief bezorging en kan tot en met 20 december besteld worden op vrijdag, zaterdag en zondag.

Voor meer informatie en om de box te bestellen ga je naar www.amersfoortsegidsen.nl/wandelbox

Wanneer

  • Te bestellen van vrijdag tot en met zondag.

Prijzen

  • € 45,00 Te bestellen vanaf 2 personen
  • Betaling gebeurt met een tikkie
  • Betaalmogelijkheden: Online