Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

LichteGedichtenDag 2023 - Ivo de Wijs, Erik van Muiswinkel, Johan Hoogeboom, Theo Danes, e.v.a.

Contact

Flint
Coninckstraat 60
3811 WK Amersfoort
Plan je route

Het is een traditie. Een theatraal rijmfestijn. De landelijke LichteGedichtenDag. Een parel in de Poëzieweek. Eén keer per jaar verzamelen zich ’s lands grootste woordkunstenaars, om een show te brengen vol vrolijke verzen en schuddebuikpoëzie. Light verse van de bovenste plank.

Programma Amersfoort
In Amersfoort geniet u onder andere van de vrolijke maestro Ivo de Wijs, Drs. P-vertolker Erik van Muiswinkel, het Amersfoortse multitalent Theo Danes en toptekstdichter Wietske Loebis. Omlijst met hilarische liedjes van Katinka Polderman, Johan Hoogeboom en Roel C. Verburg. En dat alles onder leiding van taaltovenaars Frank van Pamelen en Jan J. Pieterse.

Verwacht powervolle puntdichten en puntige powerpointpoëzie. Vileine kwatrijnen en amazing meezingverzen. Verwacht stuiterend stuntrijm en bizar korte liedjes. Kortom: verwacht een onvergetelijke ode aan de tover van de Nederlandse taal. Deze unieke LichteGedichtenDag mag u gewoon niet missen!

Prijzen

  • van € 19,50 tot € 27,50
  • Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

Locatie