Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Dromer (4+) - Herfststukjes / 2-ater

Contact

Adres:
Flint
Coninckstraat 60
3811 WK Amersfoort
Plan je route
Afstand:

Er zijn denkers, doeners en… dromers. Ze worden muzikant of danser, schrijven boeken, gaan tekenen en schilderen of worden uitvinder. Ze brengen ons vooruit en geven de wereld kleur. Dromer is een vrolijke, poëtische muziektheatervoorstelling voor iedereen die durft te dromen.

2-ater produceert al twintig jaar jeugdtheatervoorstellingen en theaterfestivals voor de allerkleinsten. De voorstelling is gebaseerd op het gelijknamige boek van Prentenboekenmaker Mark Jansen, onder meer bekend van zijn fantasievolle boeken Eiland, Niets gebeurd en Ik wil een leeuw. De voorstelling wordt geregisseerd door Christian van Eijkelenburg, met muziek van Daan West (André het Astronautje).

Herfststukjes
Deze voorstelling is onderdeel van de Herfststukjes, jeugdtheater in de herfstvakantie. Herfststukjes is een samenwerking van Flint, Theater Kikker, Podium Hoge Woerd, Stadsschouwburg Utrecht, Aan de Slinger, Bibliotheek Neude, De Lieve Vrouw en De Veerensmederij. Kijk voor het complete programma, speeltijden en tickets op

Prijzen

  • € 11,00
  • Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Locatie