Zeeuwse Liefde 5-gangen menu

Op vrijdag 10 februari vieren we de liefde bij Nul33. En hoe! Met ons super toffe eet-event Zeeuwse Liefde laten we jou de smaak én sfeer van Zeeland op en top ervaren.
Samen met je andere tafelgenoten geniet je vanaf 18.30 van een liefdevol samengesteld 5-gangen menu. Uiteraard proef je de allerbeste oesters uit het Zeeuwse Yerseke, kreeft, heerlijk bereide vis en garnalen uit de Zeeuwse wateren. Onze chef-kok voor de avond is André Steketee. Geworteld en geaard in Zeeland, en daar chef-kok geweest, staat hij garant voor een ultieme Zeeuwse eetbeleving.
Voeg daar de gezellige entertainment van Nul33 aan toe, en jouw avond kan niet meer stuk. Na afloop wil je alleen nog maar meer. En meer. En meer. En dat kan ook! Want… vanaf 22.30 gaan we door met een Zeeuws-zwoele clubavond.
Reserveren …
Op vrijdag 10 februari vieren we de liefde bij Nul33. En hoe! Met ons super toffe eet-event Zeeuwse Liefde laten we jou de smaak én sfeer van Zeeland op en top ervaren.
Samen met je andere tafelgenoten geniet je vanaf 18.30 van een liefdevol samengesteld 5-gangen menu. Uiteraard proef je de allerbeste oesters uit het Zeeuwse Yerseke, kreeft, heerlijk bereide vis en garnalen uit de Zeeuwse wateren. Onze chef-kok voor de avond is André Steketee. Geworteld en geaard in Zeeland, en daar chef-kok geweest, staat hij garant voor een ultieme Zeeuwse eetbeleving.
Voeg daar de gezellige entertainment van Nul33 aan toe, en jouw avond kan niet meer stuk. Na afloop wil je alleen nog maar meer. En meer. En meer. En dat kan ook! Want… vanaf 22.30 gaan we door met een Zeeuws-zwoele clubavond.
Reserveren kan via info@nul33 of stuur een pb. Het 5-gangen menu is € 70,- (excl. drank). We hebben plaats voor 60 liefhebbers. Enne: uiteraard ware vis- en schaaldierliefhebbers.
Menu
Amuse
Zeeuwse Platte 4⁰ Yerseke oesters
Sint Jacobs Chips
Voorgerecht
Vissoep van Opoe Pietje
Rijk gevulde romige vissoep naar het recept van de oma van André
Tussengerecht
Gegratineerde Zeeuwse kromme oesters (4 p.p.)
Hoofdgerecht
Halve vers gekookte Kreeft met vers gemaakte mayonaise
Heilbot op zeekraal & Zeeuwse garnalen met kreeftenjus
Dessert
Scropini van citroen sorbetijs met prosecco & Kettle One Vodka
Prijzen
- € 70,00