Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

The African Mamas - Graceland The Concert

Contact

Flint
Coninckstraat 60
3811 WK Amersfoort
Plan je route

In Graceland The Concert laten The African Mamas u het fantastische concert, waar Paul Simon de aanstichter en dirigent van was, herbeleven. Met hun prachtige stemmen en diepe emoties in combinatie met de fantastische muziek, creëren The African Mamas weer een onvergetelijke muzikale belevenis. De groep straalt warmte en inspiratie uit, om nog maar niet te spreken van de aanstekelijke Afrikaanse ritmes die de hele zaal opzwepen en zelfs de koudste kikkers niet onberoerd zullen laten.

Het begon begin jaren 80 toen Paul Simon toevallig een cassettebandje in handen kreeg van ‘Gumboots’. De stuwende Soweto-sound van gitaren, bas, drums en accordeon herinnerde hem aan de opwindende beginjaren van de rock ’n roll. Niet lang daarna vertrekt Paul Simon naar Johannesburg om met de oorspronkelijke artiesten opnames te maken. Het fantastische album Graceland werd een enorm succes en heeft de Afrikaanse muziek wereldwijd een gezicht gegeven.

Prijzen

  • van € 30,00 tot € 39,00 Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

Locatie