Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Spraakmakers - Ramsey Nasr, Ragazze Quartet en meer

Contact

Adres:
Flint
Coninckstraat 60
3811 WK Amersfoort
Plan je route
Afstand:

Wat heeft Schumann te maken met de intelligentie van bomen? Wat leert Hildegard Von Bingen ons over vrouwelijke lust? Wat heeft Haydn van doen met fair pay? Wat op het eerste gezicht onverenigbaar lijkt, blijkt toch met elkaar te maken.

Spraakmakers combineert klassieke muziek met verhalen van nu. Spraakmakers verbindt de stem van bekende meestervertellers als Gijs Scholten van Aschat en Ramsey Nasr met muziek van Nederlandse topensembles. Samen smeden zij prikkelende verhalen over de wereld van vandaag en bijpassende klassieke muziekwerken tot één nieuwe vertelling. Tegelijkertijd verteld én gespeeld, als een theatraal muziekverhaal. De Vlaamse theatermaker Lucas De Man is flamboyant gastheer en betrekt het publiek tijdens een avond die vele verrassingen kent. Spraakmakers is voor iedereen die het verhaal en de betekenis zoekt in klassieke muziek. 

Prijzen

  • € 29,00 Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

Locatie