Francis van Broekhuizen & Dominic Seldis - The Francis and Dominic Show

Contact

Flint
Coninckstraat 60
3811 WK Amersfoort
Plan je route

Wat krijg je als je de populairste en meest hilarische sopraan combineert met de charmantste en grappigste Britse contrabassist? Een vermakelijke muzikale show vol glitter en glamour, waarin u een kijkje krijgt in het backstage leven van klassieke supersterren én geniet van een verbluffend concert.

The Francis & Dominic Show zit vol met persoonlijke verhalen, populaire muziek, liedjes en publieksparticipatie. Verhalen over opera, dirigeren, grote orkesten en wie de meeste BN’ers in zijn telefoon heeft staan passeren de revue. Via hun favoriete muziek leert u de andere kant kennen van deze geliefde klassieke musici! En zoals te verwachten bij deze twee personalities wordt het aan elkaar gesmeed met veel humor en de garantie dat als u klassieke muziek ook maar een beetje leuk vindt, The Francis & Dominic show fantastisch gaat vinden!

www.francisvanbroekhuizen.nl
www.dominicseldis.com

Wanneer

  • Vrijdag 30 juni 2023 om 20.15 uur

Prijzen

  • van € 32,50 tot € 42,50
  • Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

Locatie