de ROCKY HORROR SHOW

Contact

Adres:
Flint
Coninckstraat 60
3811 WK Amersfoort
Plan je route
Afstand:

De ‘Rocky Horror Show’ is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldwijde kaskraker. Het is een hilarische, wilde rit vol onweerstaanbare muziek en rondvliegende hormonen, een avond waarop iedereen mee mag doen en alles kan. In deze Nederlandstalige versie van de rockmusical is de hoofdrol voor de internationaal succesvolle topentertainer Sven Ratzke. Naast Ratzke ook met musical-vedette Ellen Pieters en de jonge talenten Esméé Dekker en Samir Hassan.

Brad is net verloofd met Janet. Door een lekke band en een onweersbui raken ze verzeild in de wereld van de perverse dokter Frank-N-Furter. Ze maken kennis met zijn blonde gespierde supercreatie Rocky, dienaar Riff Raff, de rivaliserende wetenschapper Dr. Scott en andere opmerkelijke inwoners. Zo ontaardt een stormachtige avond in een regelrechte relatie- en libidotest. Let’s do the Time Warp again. Een show waarbij iedereen mee mag doen en alles weer een keer mag! 

www.degraafencornelissen.nl

Wanneer

  • donderdag 30 september 2021om 20.15 uur

Prijzen

  • van € 32,50 tot € 45,00 Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje is inbegrepen in de toegangsprijs.

Locatie