Soweto Gospel Choir - Heart of Africa

Contact

Adres:
Flint
Coninckstraat 60
3811 WK Amersfoort
Plan je route
Afstand:

Dompel u tijdens de koude en donkere wintermaanden onder in het kleurrijke en energieke muziekspektakel van het Zuid-Afrikaanse Soweto Gospel Choir. Hét beste gospelkoor van de wereld werkte samen met grote artiesten als Queen, U2, Beyoncé, Stevie Wonder, Aretha Franklin en Anastacia en won meerdere Grammy’s, de belangrijkste Amerikaanse muziekprijs. Met traditionele en populaire gospels, begeleid door een dynamische band, treden de zangers en zangeressen over de hele wereld op voor volle zalen. Dit jaar zijn ze tijdens de kerstperiode terug in Nederland met hun nieuwe voorstelling Heart of Africa. Geniet van een avond vol authentieke Zuid-Afrikaanse dans, zinderende energie en vooral prachtige en ontroerende harmonieën.

Dit koor straalt, ze zingen en dansen op het podium alsof hun leven er vanaf hangt. De energie in Heart of Africa spat er vanaf en voelt u nog lang nadat u de zaal verlaten heeft! 

www.sowetogospelchoir.com

Wanneer

  • woensdag 21 december 2022om 20.15 uur

Prijzen

  • van € 30,00 tot € 39,00
  • Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

Locatie