Another Kind of Blue - WAVE

Contact

Adres:
Flint
Coninckstraat 60
3811 WK Amersfoort
Plan je route
Afstand:

Choreograaf David Middendorp brengt onder de titel ‘WAVE’ opnieuw een verrassende en spannende mix van moderne dans en technologie. In het…

Choreograaf David Middendorp brengt onder de titel ‘WAVE’ opnieuw een verrassende en spannende mix van moderne dans en technologie. In het gloednieuwe ‘Frequentie & Frequentie²’ spelen zandpatronen, geluidsgolven en repeterende dansfiguren een fascinerend bewegingsspel met elkaar. Ook nieuw op het repertoire is ‘Wereldleiders 2.0’, geïnspireerd op een tv-dialoog tussen Hillary Clinton en Donald Trump, die elkaar op een kinderlijk directe en wrede manier voor het oog van de wereld totaal afbraken en vernederden. Daarnaast zie je drie van Middendorps beste en geliefdste dansstukken: ‘Airman’, ‘Flyland in a room’ en ‘Face Machine’. Met respectievelijk drones, levensgrote animaties en een op het fenomeen selfie geïnspireerde choreografie laat Middendorp de echte en de digitale wereld samensmelten in spectaculaire beelden en zet hij u op een speelse manier aan het denken over hoe technologie ons leven en onze wereld beïnvloedt. Net als zijn vorige voorstellingen is ook ‘WAVE’ geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

www.anotherkindofblue.nl

Wanneer

  • vrijdag 10 februari 2023om 20.15 uur

Prijzen

  • van € 22,50 tot € 32,50 Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje is inbegrepen in de toegangsprijs.

Locatie