Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

StoryTrail stadswandeling Amersfoort

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Amersfoort. De StoryTrail is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Verhalenverteller Louise Wandelaar is je gids op zondag 25 september.

Louise neemt je mee naar het verre verleden van Amersfoort. Onderweg tovert zij de mooiste stadsverhalen tevoorschijn. Verhalen over de helden en de schurken die hier vroeger woonden. Over slimme torenbouwers, griezelige spoken, boeren, soldaten en notabelen. Én over de legendarische keientrekkers.

Wandelend door de prachtige binnenstad beleef je de geschiedenis van Amersfoort zo levensecht dat het wel lijkt of je eeuwen terug in de tijd bent beland. Je bent van harte welkom bij deze bijzondere vertelvoorstelling vol vaart, humor en liefde voor de stad.

De StoryTrail stadswandeling Amersfoort begint op zondag 25 september 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/amersfoort. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kinderen: € 9,79).

Prijzen

  • € 15,50

Locatie