Katten, knuffelen & koffie: in Amersfoort kan het!

Christel Rengers

In een zijstraat van de Langestraat vind je sinds kort kattencafé Kat & Koffie. In dit gezellige en knusse huiskamercafé kun je katten knuffelen én genieten van koffie of thee met wat lekkers erbij. Wat misschien weleens de allerbeste combinatie ooit zou kunnen zijn!

Mag ik je voorstellen

Kattencafe binnnen
Er wonen vijf lieve katten: Rocky, Dip, Pippa, Harry en Luna. En terwijl jij geniet van een kop koffie of thee, kuieren zij op hun gemakje rond. Je mag de katten aaien en met ze spelen. Ze dollen ook graag met elkaar, wat ontzettend leuk is om te zien. Er is een klimmuur en krabpaal, waar ze zich op kunnen uitleven, en vele fijne plekjes om te luieren. Wordt het ze even teveel? Ze hebben ze een eigen kattenkamer waar ze rustig kunnen liggen of slapen.

Voor echte catlovers

Kattencafe eten
Het kattencafé is ingericht met werkelijk prachtige meubeltjes, wat het een fijne en very instagrammable plek maakt. En overal waar je kijkt zie je natuurlijk katten terug. Ben je he-le-maal gek op katten? Zo'n beetje alles wat je met katten kunt bedenken kun je er kopen. Van kaarten, opschrijfboekjes en tasjes tot kekke hebbedingetjes. Op de menukaart staan verrukkelijke taartjes en lunchgerechten om uit te kiezen. En ze hebben een tea bar met de heerlijkste thee.

Als ik dan toch één nadeeltje moeten bedenken, dan is het dat je de katten niet mee naar huis mag nemen. En dat wil je, want ze zijn superlief! Maar helaas, ze vormen een hechte familie met elkaar.

Meer weten?

Kattencafe quote
Wil je de katten bezoeken tijdens je citytrip? Reserveer even voordat je komt, dan weet je zeker dat je een plekje hebt.

Benieuwd naar de katten en het café? Op onze Instagrampagina Tijd voor Amersfoort vind je onder de highlight ‘Eten & Drinken’ schattige foto’s en filmpjes van dit purrrfecte nieuwe plekje in onze keistad.