Een lekker Amersfoorts paasontbijtje? Daar hoef je (bijna) niets voor te doen

Christel Rengers

Onze Amersfoortse horeca-helden hebben ook dit jaar weer hemelse paasontbijtjes en -brunches samengesteld. Jij hoeft alleen jouw favoriet te kiezen, op tijd te bestellen en eventueel af te halen. O, en er heerlijk van genieten natuurlijk. Dat vooral! Om het je nóg makkelijker te maken heb ik zeven ontbijtjes voor je verzameld. 

Volle bak

Paasontbijt Kreijne In de goedgevulde ontbijt box van Kreijne's Bakery Bun uit Hoogland vind je croissants, meergranen- en witbrood, huisgemaakte eier- en kipsalade, filet americain, mini saucijzenbroodjes, verse jus d’orange, jam en hagelslag, gekookt eitje, een zoetigheidje, vers fruit en luxe paaseitjes. Zin in meer? Je kunt extra lekkers toevoegen aan je bestelling. 

Voor zoetekauwen en hartige harries

Paas ontbijt flintFlint presenteert de Take Away Paasbrunch. Deze goed gevulde brunch box bevat zoete en hartige hapjes zoals Engelse scones, een voorjaarsquiche, diverse wraps, sandwiches, een salade, een soepje en nog véél meer. Nieuwsgierig geworden? Check de box hier. Let op: bestellen kan uiterlijk tot 31 maart. 

Ambachtelijk smullen

Paasontbijt  atelier Het Brood Atelier heeft een heerlijk paasontbijt voor twee bedacht. Bestaande uit Frans landbrood, twee roomboter croissants, krentenwegge, kaas uit de regio, een heerlijk potje jam uit de Veluwe, twee pastel de nata, gezouten roomboter, verse jus en twee gekookte eitjes. Jummie!

Paaseitjes zoeken

Paas ontbijt berghotelDe paasbrunch van het Berghotel bestaat dit jaar onder andere uit; bagels, brioche broodjes, chocoladecroissants, gerookte zalm met eiersalade, salade carpaccio en salade geitenkaas, een sapje, verschillende zoete hapjes, vega quiche en gegrilde kip met groente en krieltjes. Heb je kinderen? Bestel dan het kindermenu erbij. Inclusief palmpasenstok. Kom je de brunch afhalen? Dan mogen je kinderen tijdens het wachten paaseitjes zoeken. Let op bestellen kan uiterlijk tot woensdag 31 maart 12:00 uur. 

Lentekriebels

Paas ontbijt daphne in de kasBij Daphne in de kas heeft een ontbijt box met typische lentegerechtjes samengesteld. Zo stoppen ze er naast luxe belegde broodjes en croissantjes met jam, een eiersalade met asperge, gerookte zalm met mieriksworteldressing, een quiche van spinazie en geitenkaas, verse aardbeien en jus plus verschillende paas zoetigheden in om heerlijk van te smullen. 

Voor klein en groot

Paas ontbijt baristaBij Barista Café kun je kiezen uit een paasbrunch voor volwassenen en voor kinderen. Denk een croissant met kipfilet en kaas, hartige sandwich met vis of vlees, een scone met clotted cream en jam, een taartje, gekookt eitje, paasstol, paaseitjes en een heerlijke smoothie. Jij hoeft alleen nog maar de paaseitjes te verstoppen voor een fijn paasfeest.

Yes please!

Paas ontbijt blueberryVier Pasen dit jaar op z’n Amerikaans met een paasontbijt van The Blueberry. Geniet van een smoothie, fruitspies, homemade fudge, easter cookie, cheesecake in een glaasje, lemon crumble bar, een mini broodje met eiersalade, hartige quiche, paasbrood, clubsandwich en een blini met gerookte zalm. Voor de kinderen kun je een kinderversie bestellen met: een smoothie, mini broodje met paashagelslag, fruitspiesje en een paaseikoekje. Bestellen doe je voor 1 april. Maar…, too bad peanutbutter. Op is echt op.

Nog meer tips voor een paasontbijtje

Wat je misschien ook leuk vindt: