Amersfoort: wat ons betreft één van de gezelligste shopsteden in Nederland. Je hebt hier namelijk een scala aan unieke winkels en boetiekjes. Helaas kunnen we al een tijdje niet door de prachtige winkelstraten wandelen, maar dat betekent niet dat je geen winkelplezier kunt hebben! Jouw favoriete Amersfoortse winkels kun je namelijk gewoon ‘in huis’ halen, door online te bestellen of jouw nieuwe shop-aanwinst(en) af te halen. De lokale winkeliers waarbij je op online shopavontuur kunt gaan, hebben we voor je op een rij gezet!

Als je een nieuwe garderobe nodig hebt...

shoppen man vrouw

Ook tijdens jouw online meeting wil je er leuk uitzien, toch? Bij deze Amersfoortse winkeliers haal je de leukste kleding en accessoires:

Vintage kleding, woonaccessoires en meer

vintage shoppen

Vintageliefhebbers opgelet! Jouw favoriete winkels kun je nog niet bezoeken, maar je kunt wel al op speurtocht gaan naar toffe items. Deze winkeliers bieden hun vintage items ook online aan:

Laat jezelf stralen met glinsterende sieraden

sieraden shoppen

Bij een nieuwe outfit kunnen sieraden natuurlijk niet ontbreken. Voor de leukste horloges, kettinkjes, armbanden, ringen en meer, ben je bij deze winkels aan het goede adres:

Maak je kinderen blij

Shoppen kinderen

Kinderen hebben vaak maar weinig nodig voor uren lol en plezier. Des te leuker is het om iets leuks voor ze te halen. Verras ze met Amersfoorts speelgoed, gadgets of nieuwe kleding.

Je kunt nooit teveel schoenen hebben!

shoppen schoenen

En zo is het! Het is altijd een goed moment om nieuwe sneakers, laarsjes, hakken of andere schoenen in huis te halen. Bestel ze bij je favoriete Amersfoortse winkel:

Tijd om je huis te pimpen

shoppen huis

Iets leuks doen in je vrije tijd? Geef je huis een metamorfose. In onze stad kun je allerlei mooie meubels, verlichting en accessoires online bestellen:

Unieke goodies, spellen en gadgets

unieke dingetjes shoppen

Word jij ook gelukkig van al die hebbedingetjes? Dan raden we je aan om onderstaande lijst te bekijken. Bij deze winkeliers kijk jij je ogen (online) uit:

Even helemaal 'zen' worden na al die meetings...

ontspanning
In deze tijd is het belangrijk om ook even een moment voor jezelf te hebben. Haal aparte smaken thee, ga eens lekker in bad of steek wat wierook aan. Deze winkeliers bieden diverse producten aan om even helemaal tot rust te komen:

Schrijven schept orde in de chaos!

schrijven
Met al dat thuiswerken en studeren is het fijn om je afspraken en taken op papier te zetten. Bij deze winkeliers haal je supergave producten om mee (of in) te schrijven:

Lezen, lezen en nog eens lezen!

Boeken boeken boeken
Even je gedachten verzetten? Lees dan een goed boek. Waar ben je naar op zoek? In onze Keistad hebben we het (bijna) allemaal:

Genieten van de beste muziek

muziek winkel
Muziek. Daar raak je nooit op uitgekeken! We hebben diverse winkels waar je jouw favoriete plaatjes vandaan kunt halen. Waar ga jij voor?

Schrijf een lief kaartje voor een ander

kaartje geven
Natuurlijk is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen, maar vergeet de mensen om je heen niet. Schrijf eens een leuk kaartje aan je vrienden, familie of geliefde. Of stap uit je comfortzone en schrijf een kaartje aan een onbekende die jouw steun goed kan gebruiken!

Fleur je kamer op met planten of bloemen

Bloemen
Wie wordt er nou niet blij van een bosje bloemen? Het staat leuk in huis en geeft je een goed gevoel. Haal ze voor jezelf of geef ze cadeau:

Computer, laptops en meer...

Heb je een nieuwe laptop nodig? Is jouw laptop kapot gegaan? Of zoek je handige gadgets voor je computer? Dan kun je bij deze winkels terecht:


Deze lijst is vast nog niet compleet. Ken jij een lokale winkelier die ook op deze lijst hoort? Of mis je een categorie? Laat het weten door te mailen naar tijdvoor@amersfoort.nl.