Bekijk volledige site

Koopzondag en koopavond

foto: Saskia Berdenis van Berlekom

Gezellig shoppen? 7 dagen per week ben je van harte welkom in Amersfoort. De (meeste) winkels zijn standaard geopend op zondag en het is extra gezellig in de binnenstad. Ondernemers presenteren vaak aantrekkelijke aanbiedingen en activiteiten.

 

 

 

Er is in de stad altijd voor ieder wat wils: van het brede aanbod in de Langestraat, tot aan de charmante boetiekjes en winkeltjes van de Krommestraat of De Kamp. Mensen vanuit de hele provincie Utrecht komen naar Amersfoort voor het gezellige winkelaanbod. Natuurlijk onthaalt de horeca je gastvrij met een kop koffie, lunch of een gezellig drankje na het winkelen.

Koopzondag en koopavond

Foto Saskia Berdenis van Berlekom

De koopavonden in Amersfoort binnenstad zijn op donderdagavond. De winkels zijn dan tot 21.00 uur open.

Iedere zondag koopzondag Amersfoort

In Amersfoort is het iedere zondag koopzondag. De winkels in de binnenstad en en wijkwinkelcentra zijn dan open van 12.00 tot 17.00 uur. Woonwinkels, bouwzaken en tuincentra zijn op koopzondag open van 10.00-17.00 uur.
 

Ook op het Eemplein zijn de winkels elke zondag open. De meeste winkels op het Eemplein zijn op koopzondag open van 12.00-17.00 uur. De Albert Heijn is van 10.00 uur tot 19.00 uur geopend.

Kijk voor data van wijkwinkelcentra, bouwmarkten en meubelzaken in het overzicht van Gemeente AmersfoortAlle koopzondagen in Nederland: www.koopzondagen.net

 

Meer informatie

Meer over het winkelaanbod in Amersfoort
Koopzondagen en koopavonden
Markten

Meer over: Sint Jorisplein, Amicitia, Krommestraat, de Kamp, Sint Jansstraat, Mooierplein
Zie ook: www.sint-jorisplein.nlwww.amersfoortwinkelstad.nl

Bekijk volledige site